‘Snergs’

Back

Young children. Sílvia and Jep enter the land of the ‘snergs’ while playing a video game.

The adventure is narrated by Sílvia and Jep, two children who are playing a video game called snergs one day when they suddenly get magically transported into the game.

Inside the game they embark on an odyssey to reach the land of the snergs, which is the goal of the video game. Characters such as Gorbo, a clumsy snerg on his way back to his country, their guide Bladry, a very talkative and mocking jester who’s lost his job, and Marse, a fairy godmother who helps them get there, basically helping them to end the video game they were playing.

In contrast, other characters such as Golithos, an ogre who is now vegetarian but who wouldn’t mind eating some tender flesh again, and Meldrum, an evil witch, will try to stop Gorbo, Baldry and the children reaching the land of the snergs.

 

 

Traductor de google :

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Gaudí de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Teatre Gaudí de Barcelona.


Narra l'aventura de la Sílvia i el Jep, un nens que un dia, jugant a la consola a un videojoc que es diu "Snergs", de sobte es veuen transportats màgicament a dins del joc. Un cop allà viuran una sèrie de peripècies per arribar al país dels Snergs, que és l'objectiu del videojoc. Alguns personatges com Gorbo, un Snerg maldestre que és de camí de tornada al seu país i els farà de guia; Bladry, un bufó molt xerraire i burleta a qui han acomiadat de la feina o Marse, una fada benefactora, els ajudaran a aconseguir arribar-hi (o el que és el mateix, a acabar el videojoc a què estaven jugant). Però en canvi, altres personatges com Golithos, un ogre que ara només menja vegetals però a qui no li importaria tornar a menjar carn tendra, i Meldrum, una bruixa malèfica, intentaran impedir que Gorbo, Baldry i els nens arribin al país dels Snergs.

Teatre Gaudí de Barcelona

Address:
C Sant Antoni Maria Claret, 120
District:
Eixample
Area:
La Sagrada Família
Post Code:
08025
City:
Barcelona
Where
Teatre Gaudí de Barcelona
When
From 10/10/2020 to 03/01/2021.

Phone number

Tel.:
936035161

I like 57

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share