‘Pegados, el musical’

Back

Shows. A young man and woman meet in a disco and can’t physically separate from each other after having sex.

Pegados is the story of a young man and woman who meet in a disco and, whether down to fate or just stuff that happens at night, end up having sex in a toilet.

The story could end there. But the two of them find themselves in a fix which they weren’t expecting: due to a weird but explainable medical situation, he can’t get his ‘sex apparatus’ out of her. Given the impossibility of becoming physically separated, they decide to go to hospital.

And this is where our story really begins. The two of them, literally stuck together (pegados), are forced to get on with each other and get to know each other during a long wait in an A&E booth. A tense wait, insanely comical and most of all musical.

Traductor de google :

Schedule

Others

Es venen les entrades a:
Taquilla - Teatre Goya.
Se celebra a:
Teatre Goya.


Llibret: Ferran González
Música i lletres: Ferran González i Alícia Serrat
Direcció Artística: Alícia Serrat i Enric Cambray
Intèrprets: Iñaki Mur, Júlia Bonjoch, Gemma Martínez i Raúl Patiño.
Música Addicional i Direcció Musical: Joan Miquel Pérez
Director Musical Resident: Raúl Patiño

´Pegados´ és la història d'un noi i un noia que es coneixen en una discoteca i que per aquestes coses de la nit o del destí, acaben consumant l'acte sexual en un lavabo.

La història podria acabar aquí, com acaben moltes històries nocturnes de joves, música i alcohol. Però aquest noi i aquesta noia, es trobaran amb un problema amb el qual no comptaven: a causa d'una estranya però explicable situació mèdica, ell no aconsegueix treure el seu "aparell sexual" de l'interior d'ella. Davant la impossibilitat de separar-se decideixen anar a un hospital.

I aquí és on comença de veritat la nostra història. El noi i la noia, que estaran literalment "PEGADOS", es veuran condemnats a entendre's i a conèixer-se durant aquesta llarga espera en un box d'Urgències. Una espera que serà tibant, esbojarradament còmica i per sobre de tot, musical.

Teatre Goya

Address:
C Joaquín Costa, 68
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Teatre Goya
When
From 17/09/2020 to 25/10/2020.

Phone number

Tel.:
933435323

I like 34

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share