‘La Movida. A chronicle of turmoil’

Back

Exhibitions. The exhibition is on at Foto Colectania.

This exhibition approaches this historical moment from the perspective of photography, addressing radically different areas and views.

It includes vintage photographs by Alberto García-Alix, Ouka Leele, Pablo Pérez-Mínguez and Miguel Trillo.

The exceptionality of the photography of this period is precisely its individual contribution, reflecting the diversity of the worlds they moved in and their rich personalities from the photographic point of view, the result being a multi-sided vision of that time.

Traductor de google :

Schedule

Others

Se celebra a:
Fundació Privada Foto Colectania.


La mostra ofereix una aproximació a aquest moment històric des de la perspectiva de la fotografia, abordant àmbits i mirades radicalment diferents.

A l'exposició, que es presenta al festival Les Rencontres d'Arles aquest estiu, es podran veure fotografies d'època d'Alberto García-Alix, Ouka Leele, Pablo Pérez-Mínguez i Miguel Trillo.

Després de diverses dècades de dictadura i ostracisme, la transició espanyola va veure aparèixer una nova generació fascinada per la modernitat i la idea del nou, que cristal·litzaria en creadors procedents de diferents camps com la música, la moda, el cinema, la pintura o la fotografia.

Tots ells van conviure, es van creuar i, a la seva manera, cadascun d'ells va ser un cronista de La Moguda. L'excepcionalitat de la fotografia d'aquest període és precisament la seva aportació individual, reflex de la diversitat dels mons en què es van bolcar i de les seves riques personalitats des del punt de vista fotogràfic i que donen com a resultat una mirada polièdrica sobre aquell moment.

Fundació Privada Foto Colectania

Address:
Pg Picasso, 14
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Fundació Privada Foto Colectania
When
From 17/10/2019 to 16/02/2020.

Phone number

#:
932171626

I like 24

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share