‘Disney On Ice. Conquista tus sueños’

Back

Shows. Disney characters come together for a show on ice.

Tinker Bell accompanies young children on this journey to the world of Disney stories. Amazing leaps, acrobatics and skating follow the intrepid dreamer Ariel in her quest to discover what life on dry land is like. Spectators will also see how Rapunzel, Cinderella and Beauty discover their power and learn to make their own magic.

The show also takes the audience to the winter world of Arendelle, with the sisters Anna and Elsa and the fun snowman Olaf from Frozen as they learn that true love is the greatest magic of all.

Traductor de google :

Schedule

Others

Se celebra a:
Palau Sant Jordi.


La millor experiència Disney arriba a la teva ciutat amb 'Disney On Ice - 100 anys de màgia'. Més de 50 personatges, inclosos Mickey, Minnie, Anna, Elsa i Olaf, donen vida a 14 històries i més de 30 cançons.

Posa't les orelles de Mickey i prepara't per a la millor experiència Disney a la teva ciutat amb 'Disney On Ice - 100 anys de màgia'. Deixa't seduir per un elenc de més de 50 inoblidables personatges Disney, amb Mickey Mouse com a mestre de cerimònies, Minnie Mouse, l'Ànec Donald, Goofy i moltes de les princeses de Disney, entre elles Jasmine, Ventafocs, Rapunzel, Ariel, Blancaneus i Tiana . Reviu la màgia de Frozen amb Anna, Elsa i el divertit ninot de neu Olaf mentre descobreixen que el veritable amor és la màgia més gran de totes. Canta les més de 30 cançons inoblidables que podràs escoltar en l'espectacle, incloses les favorites de sempre com "Deixa'l anar", "Hi ha un amic en mi" i "Hakuna Matata". Deixa't sorprendre pels emocionants moments de Toy Story, Buscant a Dori, El Rei Lleó, La Bella i la Bèstia, Aladdin i més, deixant a tota la teva família captivada amb records que els duraran tota la vida.

Un espectacle sobre gel que representa tota la Màgia Disney i celebra que fa 100 anys tot va començar amb un ratolí!

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
District:
Sants-Montjuïc
Area:
El Poble-sec
Post Code:
08038
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
From 05/03/2020 to 08/03/2020.

Phone number

Switchboard:
934262089
Fax:
934264488

Website

x:
www.proactiv.es

I like 351

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share