‘Cobertura’

Back

Shows. Clara Segura and Bruno Oro in a hilarious story about love and falling out of love.

Guillermo Peñalvar, an Argentinian film director, has to face up to the past as he receives a tribute for the film which brought him fame and introduced him to his current partner, the actress Roxana.

Now, ten years on, the couple are in crisis. She is an actress and feminist icon on social media, at a real high point, while he is a film director whose career is going downhill, with health problems to boot.

Clara Segura and Bruno Oro, who coincided in the series Vinagre, team up again to play various characters in this hilarious and tender story of love, falling out of love, of success and failure.

Traductor de google :

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Romea.
Es venen les entrades a:
Teatre Romea.


El Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d'enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l'actriu Roxana.

En l'actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l'edat i l'auge de les noves tecnologies. La Roxana, per la seva part, és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d'en Guillermo viu un evident declivi i té problemes de salut.

La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l'esdeveniment i fa perillar totes les connexions. Aconseguirà la Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?

Clara Segura i Bruno Oro presenten al Teatre Romea Cobertura, una història hilarant i tendre sobre l'amor, el desamor, l'èxit i el fracàs. La parella artística de Vinagre es retroba per a interpretar múltiples personatges en aquesta comèdia.

Teatre Romea

Address:
C Hospital, 51
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Where
Teatre Romea
When
From 17/09/2020 to 08/11/2020.

Phone number

Ticket office:
933015504
Tel.:
933181431 Fundació Romea
Fax:
933019318

Website

Web:
www.teatreromea.com

I like 220

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share