‘I Am All the Selves that I Have Been’, by Fina Miralles

Back

Exhibitions. Discover one of the most significant artists in Spain at the MACBA.

The MACBA offers a display of work by Fina Miralles, accompanied by texts and images to help us interpret them better.

Teresa Granada was tasked with organising and distributing the works by the Sabadell artist, considered one of the most significant in the Spanish state from the 1970s through to the present day.

According to the MACBA, her work stands out because “it reconfigures the concept of the artistic, within the multiplicity of attitudes that blur what traditional historiography had encompassed under the heading of conceptual art”. The exhibition features works that make the spectator question concepts such as belonging, authority, power and established order.

The exhibition is on from 5 November 2020 to 5 April 2021.

Traductor de google :

Schedule

El Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) es proposa restituir l'artista Fina Miralles (Sabadell, 1950) i situar-la en el lloc que es mereix en la historiografia de l'art. Així ho afirma l'espai museogràfic en el programa de mà de l'exposició Fina Miralles. Soc totes les que he sigut, ja que considera que la vallesana "és una de les artistes més significatives de l'Estat espanyol des dels anys setanta fins avui". La mostra, oberta del 5 de novembre al 5 d'abril i comissariada per Teresa Grandas, s'acompanyarà d'una publicació amb textos crítics sobre la seva feina i un recull d'imatges.

La producció de Miralles es caracteritza, segons el MACBA, per "reconfigurar el concepte d'allò que és artístic, dins de la multiplicitat d'actituds que desdibuixen el que la historiografia tradicional havia englobat sota l'epígraf d'art conceptual". L'exposició n'és una bona mostra: el visitant hi troba fotografies, accions, instal·lacions i pintures que qüestionen conceptes com la pertinença, l'autoritat, el poder o l'ordre establert i tot allò que els dona valor, amb unes creacions que trenquen convencions artístiques, tant si és un paisatge monocrom, l'artista com a objecte artístic com la pintura com a gest. Uns treballs en què els processos són més significatius que els resultats formals i esdevenen els factors que atorguen valor a les obres.

Address:
Pl Àngels, 1
District:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Quan
From 05/11/2020 to 05/04/2021

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share