“Les imatges eco. Isaki Lacuesta”

Back

Traductor de google :

Exhibitions. Discover the film director Isaki Lacuesta’s side as a visual artist.

‘Les imatges eco. Isaki Lacuesta’ offers two installations (Les imatges eco and Els films dobles) which were presented in a retrospective display at the Pompidou Centre in Paris in 2018. The works recreate images from earlier creations and new film recordings from various places around the world.

The display includes two more works, the video installation La tercera cara de la Lluna(which Lacuesta created for the Sant Nicolau chapel in Girona and which has been adapted for the Arts Santa Mònica) and a new work: L’acusat.

All these works highlight Isaki Lacuesta’s creative and multi-disciplinary ability as a visual artist, a side he has been developing since the start of his artistic career.

The exhibition also features photos by the two authors relating to Lacuesta’s filmic works: Jorge Fuembuena and Óscar Fernández Orengo.

Schedule


El Centre Pompidou de París va acollir el 2018 una retrospectiva d'Isaki Lacuesta, comissariada per Sylvie Pras i coordinada per Judith Revault. En aquesta exposició es van presentar dues noves instal·lacions, Les imatges eco i Els films dobles que recreaven imatges sorgides tant de creacions anteriors com de noves filmacions en diversos indrets del món.

Les dues videoinstal·lacions estrenades a París es presenten ara a Catalunya formant part de l'exposició "Les imatges eco", la qual incorpora dues obres més, la videoinstal·lació La tercera cara de la Lluna (que Lacuesta va crear especialment per a la capella de Sant Nicolau, al Bòlit de Girona, en col·laboració amb l'escultor gironí Pep Admetlla i que ara s'adapta a l'espai d'Arts Santa Mònica), i una obra nova la qual s'estrena a l'Arts Santa Mònica: L'acusat.

Aquestes obres posen en relleu la capacitat creativa i pluridisciplinar d'Isaki Lacuesta com a artista visual, una faceta que ha desenvolupat des dels inicis de la seva carrera artística. Lacuesta parteix del cinema i les arts visuals per investigar nous formats de presentació de les obres, buscant la col·laboració amb creadors d'altres disciplines per generar obres sorprenents per la riquesa de mirades, veus i combinacions.

L'exposició es completa amb fotografies de dos autors relacionats amb l'obra fílmica d'Isaki Lacuesta: Jorge Fuembuena i Oscar Orengo.

Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat

Address:
C la Rambla, 7
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat
When
From 23/05/2019 to 15/09/2019.

Phone number

Information:
935671110
Offices:
933162810
Fax:
933162817

I like 12

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share