‘Daido Moriyama: A Diary’

Back

Exhibitions. Fifty years of creation from the iconic Japanese photographer Daido Moriyama, winner of the 2019 Hasselblad award.

The Fundació Foto Colectania is inaugurating the exhibition ‘Daido Moriyama: A Diary’, on the influential Japanese photographer Moriyama, the 2019 winner of the prestigious Hasselblad award, regarded as the Nobel of photography.

Moriyama is one of Japan’s most renowned photographers, celebrated for a radical approach to medium and subject alike. Moriyama’s images reflect a highly subjective yet authentic approach to city life and the chaos of everyday existence.

With a bold and uncompromising style, the photographer became the most prominent artist of the Provoke movement, which played an important role in liberating photography from tradition and interrogating the very nature of the medium.

Traductor de google :

Schedule

Others

Se celebra a:
Fundació Privada Foto Colectania.
Es venen les entrades a:
Fundació Privada Foto Colectania.


La Fundació Foto Colectania, gràcies a la col·laboració principal de la Fundació Banc Sabadell, inaugura l´exposició DAIDO MORIYAMA: A Diary, comissariada per Sara Walker i Louise Wolthers, al voltant de la figura de l'icònic fotògraf japonès, que va ser guardonat l´any 2019 amb el prestigiós premi Hasselblad.

A Diary és una habitació plena de nombrosos estrats d'una vida real: la vida d'Daido Moriyama són les seves imatges.
Les fotografies d'aquesta exposició són el resultat de gairebé cinquanta anys de creació d'imatges, que no poden llegir-se de manera cronològica o en grups temàtics.

Les obres procedeixen de la Fundació Hasselblad a Göteborg (Suècia), que ha produït la mostra amb motiu de l'entrega del prestigiós Premi Hasselblad a Daido Moriyama l´any 2019. El prolífic i influent artista japonès va aconseguir el guardó, considerat com el Nobel de la fotografia, l'any en què la Fundació Hasselblad celebrava el seu 40è aniversari.

Moriyama és un dels fotògrafs més reconeguts del Japó, elogiat tant pel seu enfocament radical dels temes que tracta, com per la seva aproximació a la fotografia. Les imatges de Moriyama reflecteixen una visió subjectiva i autèntica de la vida a la ciutat i del caos de l'existència quotidiana. El seu treball ocupa un espai únic entre l'il·lusori i el real. Moriyama es va convertir en l'artista més destacat del moviment Provoke, que va jugar un paper essencial a l'hora d'alliberar la fotografia de la tradició i interrogar la naturalesa del mitjà. El seu estil audaç i intransigent ha ajudat al reconeixement de la fotografia japonesa en un context internacional.

Fundació Privada Foto Colectania

Address:
Pg Picasso, 14
District:
Ciutat Vella
Area:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Post Code:
08003
City:
Barcelona
Where
Fundació Privada Foto Colectania
When
From 03/06/2020 to 04/10/2020.

Phone number

Tel.:
932171626

I like 57

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share