Xirgu en Família

Back

  • None
  • None

Children’s activities. Two weeks of free shows to see with the kids.

The Plaça Margarida Xirgu will be one of the epicentres for family audiences at the Grec Festival.

For two weeks from Friday to Saturday between 5.30 and 9.30 pm, there’ll be activities to enjoy free of charge: a sound installation where poetry is the star of the show, a techno-spiritual journey, and a game to discover what stories can tell us. If you don't drop by the Pl. Xirgu, you'll really be missing out!

You can check out the full Xirgu en Família programme on the Grec website.

Schedule

Others

Tickets sold at:
Web Festival GREC.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Organised by:
Institut de Cultura de Barcelona.

- Grec Festival de Barcelona

Una instal·lació sonora amb els versos com a protagonistes, un viatge tecnoespiritual, un joc per descobrir què ens diuen els contes... Tot ho podreu experimentar en les propostes per a la canalla de la plaça major del festival.

La plaça de Margarida Xirgu, epicentre del Grec a Montjuïc, és escenari de propostes escèniques i de dansa i moviment, però tradicionalment també és el punt de trobada dels petits espectadors i espectadores, futurs públics del Grec que, enguany, trobaran propostes gratuïtes que constitueixen la porta d’entrada al món màgic de les arts vives.


Versos que anidan 

Baychimo Teatro 

5, 6, 12 i 13 de juliol

On podria viure un vers si no és sobre una pàgina de paper? Doncs potser en un arbre o en un raconet qualsevol, perquè els que formen part d’aquest espectacle s’han escapat dels llibres i han pres una dimensió corpòria i sonora. Cadascun diu els seus versos des de la caseta-niu que els han preparat. És la proposta de Baychimo Teatro.


Accions Humanes No Identificades

Hermanas Picohueso

5, 6, 12 i 13 de juliol

Ja coneixeu les Hermanas Picohueso? Aquesta companyia catalanobalear projecta una mirada crítica sobre les noves espiritualitats (neoliberals) i us proposa un exercici de meditació intergeneracional, un viatge tecnoespiritual que guiarà nenes, nens i públic adult cap a la desprogramació i la desintoxicació tecnològica. Una experiència participativa que us farà pensar.


Jocs de fades

Tombs creatius

19 i 20 de juliol

Els contes s’expliquen amb paraules, amb versos, amb il·lustracions, al cinema, en dibuixos animats, al teatre, a la televisió... I si els juguem? Jugant, travessem una porta per entrar en històries ja conegudes i protagonitzar-les, reviure-les i també, si volem, reconstruir-les. La fantasia, la sorpresa i les emocions ens esperen. Juguem a contes?

Plaça de Margarida Xirgu

Address:
Plaça de Margarida Xirgu, 1
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Plaça de Margarida Xirgu
When
From 05/07/2024 to 20/07/2024

You may also be interested in...