“Experience Montjuïc, the culture park”

Back

Culture. A weekend to rediscover Montjuïc with activities for all the family: open days, music, theatre, guided tours and more.

'Experience Montjuïc, the culture park', takes place on 16 and 17 October, a weekend of cultural and leisure activities for all the family. Over 20 facilities on Montjuïc will be joining forces to carry out their own activities as well as joint co-creation and collaboration initiatives and offer Barcelona’s residents a further opportunity to rediscover and reclaim the park.

The activities will combine guided and dramatised itineraries with open days and guided tours of the facilities, participatory interventions, music, dance and theatre

.

There will also be areas set aside for eating, drinking and resting

.
Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
Parc de Montjuïc.

El cap de setmana del 16 i 17 d'octubre, tindrà lloc 'Viu Montjuïc, el parc de la cultura', un cap de setmana d'activitats culturals i de lleure per a tota la família. 22 equipaments de Montjuïc uniran forces per a dur a terme activitats pròpies i accions conjuntes en cocreació i col·laboració entre ells i oferir als barcelonins i barcelonines, una nova oportunitat per a redescobrir i fer-se seu el parc.

La iniciativa neix de la voluntat de coordinació dels diferents actors culturals de la muntanya i està coorganitzada, i finançada, pels propis equipaments, pel Districte de Sants-Montjuïc, l’Institut de Cultura de Barcelona i la Direcció de Turisme i Indústries Creatives, que a través de l’impost turístic pretén impulsar iniciatives per millorar el lleure i gaudir d’un espai públic verd i cultural de qualitat dirigit especialment als veïns i veïnes de Barcelona.

Les activitats combinaran itineraris guiats i teatralitzats amb jornades de portes obertes i visites guiades als equipaments, intervencions participatives, música, dansa i teatre. A més també hi haurà zones per menjar, beure i descansar.

Durant el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre els barcelonins i barcelonines podran gaudir de més de 70 activitats proposades pels 22 equipaments de Montjuïc. Des d'itineraris guiats fins a jornades de portes obertes, intervencions participatives o jocs de pistes, a més de concerts i espectacles de dansa i teatre pensats per celebrar aquesta jornada excepcional en un ambient distès, i sobretot festiu.

La gran majoria d'activitats requeriran reserva prèvia per accedir-hi. Les inscripcions a les activitats estaran disponibles a partir del dilluns 4 d'octubre a les 16:00 hores al web www.barcelona.cat/viumontjuic

Pots consultar la graella amb totes les activitats al programa de mà


L’objectiu principal de la proposta és posicionar el Parc de Montjuïc com un espai obert i accessible, amb una oferta cultural, de natura i de lleure de qualitat per al conjunt de la ciutadania.

La iniciativa forma part del Pla d’Actuació del Parc Montjuïc 2019-2029, un pla municipal que busca visibilitzar l’activitat cultural del Parc, i pretén crear nous espais, usos compartits, i establir sinergies entre els equipaments, amb la voluntat de recuperar l’esperit de l’Exposició Universal del 1929.

Institucions promotores: Anella Olímpica – BSM, CaixaForum, Casa de la Premsa, Castell de Montjuïc, Cementiris de Barcelona, El Graner, Espai Bombers, Fundació Barcelona Olímpica, Fundació Joan Miró, Fundació Mies van der Rohe, Institut Botànic, Institut del Teatre, Jardí Botànic, Jardí Botànic Històric, Mercat de les Flors, Museu d’Arqueologia de Catalunya, Museu Etnològic i de Cultures del Món, Museu Nacional d’Art de Catalunya, MUHBA Refugi 307, Poble Espanyol, Teatre Lliure i Teatro de los Sentidos.

Amb la coorganització de: Districte de Sants-Montjuïc, Institut de Cultura de Barcelona i Direcció de Turisme i Indústries Creatives.

Parc de Montjuïc

Address:
Pg Migdia, 147
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Parc de Montjuïc
When
From 16/10/2021 to 17/10/2021

Phone number

Tel.:
010

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share