Joc de pistes 'IActualitza’m!'

Back

Acompanya l’IAssistent a descobrir els secrets de la intel·ligència artificial. Podràs completar tots els reptes per a aconseguir que s’actualitzi? Vine amb la família a jugar dins l’exposició IA: Intel·ligència artificial. IActualitza’m és un joc de pistes que et permet descobrir els secrets de la IA a través de jocs i enigmes.

Què és la intel·ligència artificial? Com funciona? La IA és intel·ligent? Com aprèn una màquina? Com podem col·laborar amb les IA en l’art o en la ciència? Et convidem a emprendre un viatge als misteris de la intel·ligència artificial, una visita jugada a l’exposició IA: Intel·ligència artificial. Amb l’ajut d’un plànol que indica els punts on cal aturar-se, se’ns plantegen jocs i enigmes perquè les famílies i la canalla aprenguem com funciona la IA d’una manera lúdica i divertida.

Si vens en família a visitar l’exposició, pots demanar a les taquilles del CCCB que et lliurin el material per dur a terme el joc. Ja veuràs que és molt fàcil jugar-hi de forma autònoma!

Schedule

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Address:
C Montalegre, 5
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
When
From 01/11/2023 to 17/03/2024

Phone number

Tel.:
933064100

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know