Sagrada Família Christmas Fair

Back

Fairs. This is the most traditional Christmas market in the district of L’Eixample, with nearly a hundred stalls, including craft foods.

The Sagrada Família Christmas Fair has been selling Christmas trees, decorations, nativity scenes and gifts in Pl. Sagrada Família for the last sixty years.

Besides the traditional sections for trees and Christmas plants, nativity scenes and decorations, the market offers craft foods such as torrons, cheeses, cold meats, sweets and chestnuts. There are also stalls selling gifts, mainly craft items, jewellery and clothing.

Traductor de google :

Schedule


Des de 1962 es munta la Fira de Nadal de la Sagrada Família. La fira consta d´un centenar de parades, distribuïdes al perímetre de la Plaça Sagrada Família, davant de la façana de la Passió del emblemàtic monument de Gaudí a Barcelona.

A la fira hi trobareu tot allò que necessiteu per a guarnir i gaudir la casa per Nadal: Arbres de Nadal; pessebres i tot allò per a muntar-los; regals artesanals per compartir amb la família; alimentació especial per a compartir durant els dies de nadal; xurreria per gaudir de la fira i les llaminadures que són tant importants per endolcir el Nadal.

A part de les parades, els paradistes organitzen una sèrie d´activitats familiars totalment gratuïtes: Concursos, música, teatre i tallers. A més tenim un tió gegant i un caganer per a que us feu fotografies i us pugueu emportar un bon record de la visita a la nostra fira que es troba a un entorn tan bonic com la Sagrada Família de Barcelona.

Plaça Sagrada Familia

Address:
Pl Sagrada Família, 1
District:
Eixample
Area:
La Sagrada Família
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
Plaça Sagrada Familia
When
From 23/11/2019 to 23/12/2019.

I like 711

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share