Responsible Consumption Fair

Back

Fairs. Sustainable and solidarity shopping and consumption is also possible at Christmas.

The Social and Solidarity Economy Responsible Consumption Fair shows people that responsible consumption is possible at Christmas and that the local social and solidarity economy is a reality in Barcelona.

The fourth edition of the fair lasts two weeks and offers craft products, culture, food, clothing and books.

This year’s edition places a special emphasis on responsible consumption, its practices and principles, with a dedicated stand at the Espai Consum Responsible (a municipal facility located at Ronda de Sant Pau, 43, baixos) and a programme of activities at the fair.

Traductor de google :

Schedule


La Fira és l'espai que, per Nadal, mostra a la ciutadania que és possible fer consum responsable i que l´economia social i solidària i de proximitat és ja una realitat a Barcelona. Al llarg de dues setmanes, la Fira mostrarà com és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària, productes d´artesania, roba, llibres i cultura i productes alimentaris elaborats.

Enguany es farà especial èmfasi en el consum responsable, els seus principis i les seves pràctiques, en un estand propi de l´Espai Consum Responsable (equipament temàtic municipal ubicat a Ronda Sant Pau, 43 baixos) i en la programació a l´espai d´activitats de la Fira.

Plaça Catalunya

Address:
Pl Catalunya, 1
District:
Eixample
Area:
La Dreta de Eixample
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Plaça Catalunya
When
From 20/12/2019 to 31/12/2019.

I like 332

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share