International Environmental Film Festival

Back

Film. Young people are the protagonists of the 26th edition of this festival.

Young people are the protagonists of the films being shown at Suncine, the 26th International Environmental Film Festival. As ever, the programme includes over ninety films aimed at all types of audiences and complemented with workshops and talks.

This year’s edition starts with the premiere of Defend, Conserve, Protect (2019), by Stephen Amis, a documentary filmed in the some of the most untouched and wild landscapes in the world and following whales as they swim to Antarctica. The inaugural session is at the Institut Francès de Barcelona on 6 November (8.30 pm) and requires spectators to ask for an invitation in advance using the festival website.

More information here.

Traductor de google :

Schedule


Del 6 al 14 de novembre, SUNCINE (Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient de Barcelona) celebra la seva 26 edició, amb una programació d'estrenes mundials, europees i espanyoles entre les quals destaquen "Sea of Shadows", produïda per DiCaprio, "Santuary", dirigida per Álvaro Longoria i protagonitzada per Javier Bardem, i "Defend, Conserve, Protect", narrada per Dan Aykroyd i que inaugurarà el Festival.

10 pel·lícules documentals d'estrena a Espanya formen la Secció Oficial i opten al sol d'or, el màxim guardó de SUNCINE. A més, "Scott i Milá", el programa de Mercedes Milá que emet Movistar+, rebrà un reconeixement especial per difondre la consciència mediambiental des d'un canal de TV, i l'ONG "Earth League International" rep el "Sol d'Or Especial" per la seva lluita per a evitar l'extinció de la vaqueta marina.

A partir d'aquesta 26 edició, SUNCINE serà el nom del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (conegut per les seves sigles FICMA) amb seu a Barcelona i Mèxic. Estrena nom, i noves seccions com "SUNCINE EDU" per als més petits i "SUNCINE FOR FUTURE", per a fomentar l'activisme ambiental i contra el canvi climàtic amb el lideratge dels joves. Un moviment global mundial entre els quals destaca la jove sueca Greta Thunberg.


Podeu consultar la programació del festival en aquest enllaç.

Diversos espais

Address:
C Isaac Newton, 26
District:
Sarrià-Sant Gervasi
Area:
Sant Gervasi - la Bonanova
Post Code:
08022
City:
Barcelona
Where
Diversos espais
When
From 06/11/2019 to 14/11/2019.

I like 103

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share