Dates Festa Major

Back

Traductor de google :

Es farà com estava prevista a l'octubre però en un format reduït

la Festa Major de les Corts. Del 8 al 12 d'octubre, se celebra aquesta festa, enguany clarament marcada per la crisi sanitària de la covid-19. L'edició del 2020 serà una festa diferent, amb l'objectiu principal de garantir la seguretat sanitària de tothom, però que intentarem viure amb tota la intensitat des de casa i amb les activitats de petit format.

Les festes majors són sinònim de ball, música, foc, germanor i convivència, d´abraçades col·lectives i contacte estret, de veïns i veïnes compartint moments... Enguany, ho substituirem per les mascaretes, la distància, la higiene de mans, i una programació readaptada a la nova realitat.

El Districte de les Corts no ha volgut suspendre la seva bicentenària festa major i, per això, ha treballat per ajustar-la a les noves circumstàncies a fi de complir amb els protocols sanitaris vigents. El resultat és una proposta amb una programació reduïda, comprimida en cinc dies i pensada per evitar les aglomeracions, amb controls d´aforament i reserva prèvia, escenaris alternatius en espais de fàcil control d´accés, i alguns actes que es retransmetran en directe per gaudir-los des del sofà de casa.

Reserva prèvia i streaming

Reservar amb antelació és una condició indispensable per assistir als actes de la Festa Major de les Corts, que estaran subjectes a una limitació d´aforament per la seguretat de tothom. Al document del programa trobareu com cal fer la reserva per a cadascun dels actes.

D´altra banda, enguany la festa es viurà des de casa amb quatre actes que es retransmetran en directe per streaming a través de la pàgina web del Districte:

El Pregó (divendres 9 d´octubre, a les 19 h) L´homenatge a les entitats i la proclamació del cortsenc i cortsenca d´honor (dissabte 10 d´octubre, a les 18 h) El concert líric de festa major (dilluns 12 d´octubre, a les 20 h) El castell de focs (dilluns 12 d´octubre, a les 22 h)

Un pregó amb "capa blanca"

Des del Districte s´ha volgut comptar amb un pregoner i una pregonera que van participar de forma molt activa en la lluita contra la pandèmia a la ciutat i a les Corts, liderant un dels hotels salut de Barcelona. Així doncs, la Festa Major de les Corts la inauguraran la Maria Pérez-Hervada, directora del Centre d´Atenció Primària Montnegre, i l´Enrique Aranda, director de l´Hotel Melià Barcelona Sarrià, com a pregoners.

Diferents carrers de Les Corts

Address:
Pl Concòrdia, 1
District:
Les Corts
Neighborhood:
les Corts
City:
Barcelona
Where
Diferents carrers de Les Corts
When
From 08/10/2020 to 12/10/2020

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share