Dates Festa Major

Back

Traductor de google :

Entre el 15 i el 21 d´agost, Gràcia viurà una festa major de vila diferent. La situació sanitària no ens deixarà omplir els carrers i gaudir dels guarniments, però seguirem compartint plegats l´esperit de la festa... encara que serà connectats a les xarxes. Així, després de més de dos segles, la festa es reinventa amb un munt d´activitats programades per a totes les edats que es podran seguir, en directe o en diferit, al canal de Youtube @FestaMajordeGràcia de la Fundació Festa Major de Gràcia.

Els guarnits seran simbòlics i en alçada. Es fomentarà que els veïns i les veïnes puguin guarnir balcons, finestres, portalades i aparadors de comerços per mantenir l'esperit d'aquest tret d'identitat de la festa. No se celebrarà concurs de guarnits de carrers i places.

La Festa Major de Gràcia destina més recursos per oferir un programa digital per apropar la festa a tota la ciutadania. Hi haurà una programació específica i els petits guarnits també es podran veure a través d'una aplicació mòbil amb recorreguts de 360 graus. Aquesta programació va més enllà de la retransmissió d'actes, s'estan treballant continguts específics com projeccions de documentals, càpsules amb contingut històric de la festa i càpsules informatives amb els protagonistes de la festa.

Les activitats seran en format telemàtic per gaudir-la en directe, i la majoria d´elles més endavant en diferit via Youtube. Les activitats es podran seguir a través del canal de Youtube de la Festa Major (@FestaMajordeGràcia) o bé des del canal d´Instagram de Biblioteques de Barcelona (@bibliotequesbcn_casa).

El tret de sortida serà el 14 d'agost amb el pregó, que es retransmetrà en directe per fer-lo arribar a tots els veïns i veïnes i a tota la ciutadania.

A través del canal Youtube @FestaMajordeGràcia i el canal d'Instagram de Biblioteques de Barcelona

Address:
C Igualada, 10
District:
Gràcia
Neighborhood:
la Vila de Gràcia
City:
Barcelona
Where
A través del canal Youtube @FestaMajordeGràcia i el canal d'Instagram de Biblioteques de Barcelona
When
From 14/08/2020 to 21/08/2020

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share