‘Pinocchio 3D’

Back

Immersive experience. A fun and exciting homage to the story, values and characters in ‘The Adventures of Pinocchio’.

Pinocchio 3D is an immersive experience for families which can now be seen for the first time in the Spanish state.

The pages of one of the most universal stories of all time come to life in this display,  delving us into the adventures and excitement of this unforgettable character through a route where we can discover sketches inspired by the first illustrations, multimedia projections with ambience, sounds and images, and a spectacular immersive room of 100 m 2.

Further information.

Schedule

Others

Occur on:
Poble Espanyol de Barcelona.

Del 24 de febrer al 20 de maig, descobriu aquesta experiència immersiva que es podrà veure per primera vegada a l’Estat Espanyol! Un emotiu, immersiu i divertit homenatge a la història, valors i personatges de Les aventures de Pinotxo, un dels contes més universals de tots els temps.

Les pàgines del llibre cobren vida en aquesta exposició al Poble Espanyol per endinsar-vos en les aventures i emocions d’aquest personatge inoblidable en un recorregut que us farà descobrir esbossos inspirats en les primeres il·lustracions, projeccions multimèdia amb ambientació, sons i imatges, i una espectacular sala immersiva de 100m2.

Pinocchio 3D és tota una experiència virtual que permetrà als més petits fer un apassionant viatge gràcies al més entranyable dels titelles; i als adults, tornar per una estona a la infància per re-descobrir i emocionar-se de nou amb aquest clàssic de la literatura italiana i universal que ha conquerit generacions senceres des de fa més de 140 anys.

Produïda per Medartec –productora i distribuïdora italiana d’experiències multimèdia immersives especialitzada en art i cultura–, Pinocchio 3D inclou la visita a tot el Poble Espanyol.

Poble Espanyol de Barcelona

Address:
Avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Poble Espanyol de Barcelona
When
From 24/02/2024 to 20/05/2024

Phone number

Tel.:
935086300
Fax:
935086333

Website

Web venda d'entrades:
https://tickets.poble-espanyol.com/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know