Exposició "Fina Miralles. Paraules fèrtils 1972-2017"

Back

Traductor de google :

A cura de Maia Creus i Pilar Bonet.

L'exposició "Fina Miralles. Paraules fèrtils 1972-2017" presenta el resultat de tres anys de recerca duta a terme per Maia Creus entorn de l'escriptura de Fina Miralles al llarg de 45 anys que culminen amb l'edició d'aquest arxiu textual.

Coincidint amb la gran exposició "Soc totes les que he sigut" al MACBA, la mostra a La Casa Elizalde es proposa com un esdeveniment que orbita al voltant del gran astre Museu. Una invitació a posar llum en la veu, l'escriptura i els treballs més íntims i menys coneguts de Fina Miralles realitzats a partir de 1984, de retorn del viatge a Amèrica del Sud que va marcar un abans i un després en el seu itinerari vital i creatiu.

Fina Miralles és una dona artista. Dona sàvia del segle XX que ens ofereix lectures indispensables per al segle XXI sobre el nostre arrelament a la natura, la cura de la terra d'on venim, el do visionari i la necessitat de posar en relació la vida material i la vida espiritual en una cultura excessivament centrada en la productivitat, l'individualisme i el model patriarcal.

"Fina Miralles. Paraules fèrtils 1972-2017" és una adaptació de l'exposició produïda pel Museu d'Art de Sabadell amb motiu de l'edició de l'arxiu textual de l'artista en quatre volums, publicats per la Fundació Ars amb la col·laboració del museu, l'any 2018.

Actividats relacionades:

Dimecres 10 de març a les 19 h Visita comentada a l'exposició. A càrrec de Maia Creus.

Dimecres 17 de març a les 19 h 'La meva vida és l'acompliment d'un designi' Lectura i comentari de textos autobiogràfics de Fina Miralles. A càrrec de Maia Creus.

Dimecres 24 de març a les 19 h 'La fortalesa de la fragilitat' Visita i conversa a la sala a càrrec de Pilar Bonet. Reserva d'entrades

Schedule

Centre Cultural La Casa Elizalde

Address:
C València, 302
District:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Centre Cultural La Casa Elizalde
When
From 08/03/2021 to 31/03/2021

Phone number

Tel.:
934880590
Fax:
934875275

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share