‘Modernist Dragons, Legends of Fire’

Back

Immersive experience. An exhibition devoted to the dragons of ‘Modernisme’, with a different vision of history of Barcelona and its relationship with this fantasy creature.

Modernist Dragons, Legends of Fire takes us on a journey around the world through two powerful audio-visual experiences. Floor -1 of the Digital Museum has an Immersive Room with a surface area of ​​almost 400 m², where a 360° film is projected based on the myths and legends of dragons as mythological figures in Catalonia and around the world.

Then it’s on to the VR Room, equipped with virtual reality glasses with which visitors can travel inside the house and fly over Barcelona in the year 1900 on top of one of the small dragons that form a decorative part of the lampposts at the entrance to the Casa Amatller.

Schedule

Others

Occur on:
Museu Digital.

L’exposició temporal del nou Museu Digital de la Casa Amatller està dedicada als dracs del Modernisme, amb una visió diferent de la història de Barcelona i la seva relació amb aquesta criatura fantàstica.

Durant segles, els dracs han alimentat llegendes i inspirat històries. Si saltem al segle XIX, la Casa Amatller tampoc és una excepció pel que fa als dracs: els veiem serpentejar a escultures i gàrgoles, rematant forjats i decorant la façana. Els trobem arreu de la ciutat i del territori, protagonitzant les nostres tradicions i dominant les nostres festes. Fins i tot en ple segle XXI els dracs continuen seduint-nos com a protagonistes dels fenòmens més grans de la cultura popular audiovisual a través del cinema, de les sèries i dels videojocs.

“Dracs Modernistes, Llegendes de Foc”, ens fa viatjar arreu del món a través de dues experiències audiovisuals molt potents. La planta -1 del Museu Digital compta amb la Sala Immersiva de quasi 400 m2 de superfície, on es projecta una pel·lícula en 360º elaborada a partir dels mites i llegendes dels dracs com a figura mitològica a Catalunya i arreu del món. A continuació es troba la Sala VR, habilitada amb ulleres de realitat virtual amb les quals els visitants podran viatjar per dins de la casa i sobrevolar la Barcelona del 1900 damunt d’un dels petits dracs que formen part decorativa dels fanals de l’entrada de la Casa Amatller.

Casa Amatller - Museu Digital

Address:
Pg Gràcia, 41
District:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona
Where
Casa Amatller - Museu Digital
When
From 19/05/2023 to 30/09/2024

Phone number

Tel.:
644 290 286

Website

Web venda d'entrades:
https://casaamatllerdigital.com/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know