Exposició 'Dies llargs, nits curtes'

Back

Traductor de google :

Al Vestíbul de la Fundació

L'exposició és un recull de fotografies que Joaquim Gomis va anar fent durant els estius que ell i la seva família passaven a Sitges i a Eivissa. La selecció d'imatges abasta una dècada, del 1965 al 1975, que es va caracteritzar per unes transformacions socials que van tenir lloc de manera molt ràpida i estesa. Gomis, nascut el 1902, observava amb ull encuriosit l'evolució dels costums i la contraposava a allò que encara quedava de les tradicions més ancestrals vinculades als mesos d'estiu, com ara la festa de Sant Joan.

Representant de l'avantguarda històrica, Gomis va fotografiar gairebé tot un segle d'estius passats a la vora del mar amb amics i família. Als anys seixanta i setanta, però, l'edat li va fer canviar els papers i va passar a captar, amb noves càmeres i nous tipus de film, les formes de turisme i lleure que anaven apareixent. L'exposició mostra instants emblemàtics d'aquesta dècada de forta transformació social i generacional en el moment de l'any en què els dies són més llargs i calorosos i les nits són curtes, plenes de celebracions i gresca.

Les  col·leccions de fotografia de Joaquim Gomis (1902-1991) es conserven actualment al Fons Gomis de l'Arxiu Nacional de Catalunya, del qual la Fundació Joan Miró gestiona els drets.

Schedule

Others

Occur on:
Museu.

Fundació Joan Miró - Museu

Address:
Avinguda de Miramar, 1
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Fundació Joan Miró - Museu
When
From 14/06/2022 to 18/09/2022

Phone number

Tel.:
934439470
Reservations:
934439479
Fax:
933298609

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share