"Bcn 1965-1975. Una mirada des de la intel•ligència artificial"

Back

Exposició. Amb la muntanya de Montjuïc com a eix conductor, la mostra proposa una visita a la Barcelona del tardofranquisme a través d’imatges d’arxiu.

En concret, la mostra recupera una època en la qual el Castell de Montjuïc acollia un museu militar i el pati d'armes una estàtua eqüestre del dictador Franco, un període en què a la Muntanya se celebraven curses de Fórmula 1, s'hi inaugurava un parc d'atraccions i s'aprovava el projecte de construcció de la Fundació Miró.

La mostra, comissariada per Estampa, proposa un recorregut històric, d'una història encara molt recent, a través d'una aproximació tecnològica a la documentació gràfica. Les fotografies s'han classificat mitjançant un sistema d'exploració d'imatges basat en la intel·ligència artificial, proporcionant una visió singular del Montjuïc i de la Barcelona de fa mig segle.

Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
Castell de Montjuïc.

El Castell de Montjuïc presenta, a partir del 28 de maig, l’exposició “Bcn 1965-1975. Una mirada des de la intel·ligència artificial”, que rememora el Montjuïc i la Barcelona de fa aproximadament cinquanta anys. Amb la muntanya de Montjuïc com a eix conductor, proposa una visita a la Barcelona del tardofranquisme a través d’imatges d’arxiu.

En concret, la mostra recupera una època en la qual el Castell de Montjuïc acollia un museu militar i el pati d’armes una estàtua eqüestre del dictador Franco, un període en què a la Muntanya s’hi celebraven curses de Fórmula 1, s’hi inaugurava un parc d’atraccions i s’aprovava el projecte de construcció de la Fundació Miró.

La mostra, comissariada per Estampa, proposa un recorregut històric, d’una història encara molt recent, a través d’una aproximació tecnològica a la documentació gràfica. Les fotografies s’han classificat mitjançant un sistema d’exploració d’imatges basat en la intel·ligència artificial, proporcionant una visió singular del Montjuïc i de la Barcelona de fa mig segle.

Castell de Montjuïc

Address:
Ctra Montjuïc, 66
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Castell de Montjuïc
When
From 28/05/2021 to 13/02/2022

Phone number

Tel.:
932564440

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share