Exposició 'Aleix Clapés, l'enigmàtic pintor de Güell i Gaudí'

Back

Traductor de google :

El 17 de desembre d´aquest any 2020 el Palau Güell commemorarà amb la inauguració d´una exposició antològica el centenari de la mort d´un artista d´extraordinària potència expressiva i el pintor per excel·lència del Palau: Aleix Clapés i Puig (Vilassar de Dalt, 1846- Barcelona, 1920).

Amb el títol "Aleix Clapés, l´enigmàtic pintor de Güell i Gaudí", l´exposició, impulsada per la Diputació de Barcelona, ha estat comissariada per l´historiador i crític d´art Josep Casamartina i el doctor en Teoria i Història de l´Arquitectura Carlos Alejandro Lupercio. L´exposició es podrà visitar a l´espai de les golfes del Palau fins el 30 de maig de 2021. La mostra comptarà amb algunes de les obres més rellevants d´aquest gran pintor del modernisme simbòlic, des de peces inèdites, fins a mobiliari original i objectes personals.

La iniciativa compta amb la col·laboració del Museu Nacional d´Art de Catalunya, el Patronat de la Sagrada Família, la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi, els Museus de Sitges, el Centre de Lectura de Reus, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, la Fundació Catalunya La Pedrera, Sant Pau recinte modernista, la família Real, descendents de l´artista, Palau Antiguitats i diversos col·leccionistes particulars

Schedule

Others

Occur on:
Palau Güell.

Palau Güell

Address:
C Nou de la Rambla, 3*5
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Palau Güell
When
From 18/12/2020 to 30/05/2021

Phone number

Tel.:
934725775
Tel.:
934725771
Fax:
934725772

Website

Web:
www.palauguell.cat

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share