Experience fear at Tibidabo

Back

Shows. ‘La profecia’ is the new horror show at Tibidabo.

Fear returns to the Tibidabo Amusement Park in October with a new show entitled La profecia, performed by the cast from the famous Hotel Krüeger. Rather than using a conventional format, the show becomes an experience which starts in the Hotel Krüeger during its regular opening times (1pm to 3 pm and 7 pm to 9 pm) and develops into a performance in Plaça dels Somnis at 8.15 pm (7.15 pm on 3 November).

A witches’ coven reigns at the sinister Hotel Krüeger up until 3 November, where horrifying plans are hatched to take over the magic mountain.

Traductor de google :

Schedule

Others

Se celebra a:
Parc d'Atraccions del Tibidabo.


La por torna aquest octubre al Parc Tibidabo amb el nou espectacle "La profecia" – a càrrec de les actrius i actors del famós Hotel Krüeger -, que no només es tracta d´un show en sí, sinó de tota una experiència que comença dins de l´Hotel Krüeger durant el seu horari d´obertura, de 13h a 15h i de 17h a 21h i que finalitza amb l´espectacle final a la Plaça Somnis a les 20.15 h (el 3 de novembre a les 19.15 h).

Un aquelarre de bruixes regentarà, fins el 3 de novembre, el sinistre Hotel Krüeger, on estan duent a terme uns terrorífics plans per fer-se amb la muntanya màgica.

Tots els visitants que s´acostin a aquesta atracció durant el dia, viuran l´experiència des del principi.

SINOPSI DE L´ESPECTACLE FINAL:

Fa més de 6000 anys, una antiga profecia va predir que l´any present, a la muntanya màgica de Barcelona, la dama cigne donaria el seu últim vol, coincidint amb la primera caiguda de les fulles. La dama cigne, de moviments delicats i gràcils, reuma una bellesa sublim, fent d´ella un ésser màgic i puro. A mesura que la seva dansa es desenvolupa, les seves forces van minvant i la seva ànima, sumida en la més profunda tristesa, es troba més vulnerable que mai fins que sembla defallir. Just aquest instant és el que tant havien esperat les 5 bruixes per fer-se per fi, amb tan pura criatura. Després de capturar-la i donar-li un dels seus beuratges per adormir-la, la lliguen als peus de l´ídol i realitzen una dansa per dur a terme el més fosc dels seus rituals. En el punt àlgid del conjur, l´ídol desperta després d´absorbir l´ànima de la dama cigne i amb un esclat, l´expandeix en el fred aire de la nit. Uns sinistres gemecs s´apoderen de la foscor, consumant el poder del ritual . Els no morts s´alcen entre la boira i s´acosten des de totes adreces cap al lloc, aguaitant a tot ésser vivent. El poder de la llum, de la lluna d´octubre, reflectida en pell de tan sinistres criatures, les posseeix i els fa dur a terme les més increïbles accions...

Parc d'Atraccions del Tibidabo

Address:
Pl Tibidabo, 3*4
District:
Sarrià-Sant Gervasi
Area:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Post Code:
08035
City:
Barcelona
Where
Parc d'Atraccions del Tibidabo
When
From 05/10/2019 to 03/11/2019.

Phone number

Phone:
932117942

I like 33

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share