Espectacles familiars al Parc d'Atraccions del Tibidabo

Back

Dididado

El Dididado és un cinema en quatre dimensions que et permetrà gaudir d’experiències inèdites amb una tecnologia d’avantguarda. Les quatre dimensions són definides per la suma de la tecnologia visual 3D, la qual s’experimenta amb la visualització a través de les ulleres conegudes amb el mateix nom, més els efectes que permet la quarta dimensió.

Horaris de la pel·lícula: Sleigh Ride. En els dies de Parc d'atraccions obert. Consulta l'horari fent clic  aquí.

Marionetarium

El Marionetarium és un íntim i màgic teatre on podràs gaudir de les diferents representacions de titelles. Endinsa't en el món de les titelles amb personatges entranyables amb la Companyia de Marionetes Herta Frankel. 🎭

Espectacle actual:  TibiMarionetarium de Nadal

Nadal arriba al Marionetarium, el teatre més màgic de titelles, amb l’espectacle  TibiMarionetarium de Nadal. El  show, protagonitzat pels personatges més significatius, és una celebració de les festes on la música, els estels i la neu són protagonistes.

Horaris: A partir de les 13 h en els dies de Parc d'atraccions obert. Consulta l'horari fent clic  aquí.

Pista de gel

Celebra Nadal patinant a la nova pista de gel sostenible del Tibidabo, amb les millors vistes possibles de la ciutat de Barcelona! La pista, de 200 m² i millorada, està fabricada d'un material que replica la sensació de patinar sobre gel i que fa el projecte completament sostenible

Tarifes:

  • Accés i lloguer de patins inclòs a l'entrada per al Parc d'atraccions i al passi  TibiClub.
  • En cas de voler només accedir a la pista de gel, podràs adquirir el teu tiquet a les taquilles i punts de restauració per només 5 €.

Duració del passi de patinatge: 15 minuts.

Horaris: Del 25 de novembre al 5 de gener. D'11 h fins al tancament del recinte, en dies de només Parc d'atraccions. Consulta l'horari del Parc d'atraccions  aquí.

Mascotes del Tibidabo

Coneix a les estrelles del Parc d'atraccions Tibidabo i de la Serra de Collserola! El Ti, l'ocell oriol més simpàtic, la Bi, la salamandra més curiosa, la Da, la guineu més extravertida, i el Bo, el porc senglar més golafre, t'esperen amb un  show ben divertit. A més, al llarg del dia, els podràs trobar de manera individual en els seus Meet & Greets, on et podràs fer fotografies amb elles.

Horaris

  • Espectacle Les Mascotes per Barcelona: 15 h
  • Meet & Greets individuals: 13:30 h, 14:15 h, 16 h, 16:40 h

A on? Plaça del Jardí (Àrea Panoràmica)

Krüeger Hotel

Vols viure situacions esgarrifoses? Entra al Krüeger Hotel, únic en el seu gènere, i fes una visita terrorífica per l'interior d'un hotel abandonat. Decorat i ambientat amb uns hostes molt especials, personatges del cinema de terror. Viu moments únics i impactants! 

Horaris Novembre: 12 h - 15:30 h / 16 h - 19 h

Segons l'afluència de visitants, la cua del Krüeger Hotel pot ser tancada abans del fi de l'horari establert.

Restriccions: Edat mínima recomanada: 8 anys.

Tibitour

T'agradaria conèixer la història del Tibidabo? Viu la nova experiència del Parc i descobreix, amb una visita guiada, la història, les curiositats i les anècdotes del Parc d'atraccions Tibidabo i la ciutat de Barcelona! A la visita, coneixeràs de primera mà alguns dels espais més reconeguts del Parc. Com ara, l’Estació del Funicular, la Torre de les Aigües o l’Estació de Ràdio Barcelona. Així com algunes de les atraccions més emblemàtiques del Tibidabo, com la Talaia, l’Avió o el Museu dels Autòmats.

Horari: A les 10.30 h en dies quan el Parc d'atraccions es troba obert. Consulta  aquí el calendari del Parc d'atraccions.

On? La visita s'inicia a l'Estació Inferior del Funicular (Plaça Doctor Andreu).

Schedule

Parc d'Atraccions del Tibidabo

Address:
Plaça del Tibidabo, 3
District:
Sarrià-Sant Gervasi
Neighborhood:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
City:
Barcelona
Where
Parc d'Atraccions del Tibidabo
When
From 04/03/2023 to 31/12/2023

Phone number

Tel.:
932117942

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know