Espectacles de flamenc "Flamenco de los Cabales" i "Amb Carmen Amaya a la Memòria"

Back

Amb els espectacles "Con Carmen Amaya en la Memoria" y "El Flamenco de los Cabales", Tablao Cordobes eleva el llistó del flamenc a lo mes alt, contractant en exclusiva per a Barcelona als més prestigiosos i reconeguts artistes del flamenc actual, convertint-se cada representació en una autèntica experiència emotiva y cultural.

El llenguatge íntim i recollit que necessita el flamenc pur només es dona en un marc de dimensions ideals que aporta Tablao Cordobes a Barcelona. En el seu escenari estan garantides les sensacions que provoquen un art que ha estat reconegut com a patrimoni immaterial cultural de la humanitat. El seu restaurant, ubicat al cor de la Rambla de Barcelona des de 1970, es una petita joia de l´artesania inspirada en l´art nazarí, decorada sota la direcció de restauradors i artesans del Patronat de La Alahambra de Granada.Dirigit apassionadament per una família d´artistes de flamenc, es un dels restaurants de flamenc mes importants del món.

Artistes- Junco- Iván Alcalá- José Maya- Karime Amaya- Mª Del Mar Montero- Pastora Galván- Susana Casas- David Cerreduela- Israel Cerreduela- Camarón de Pitita- La Tana

Schedule

Others

Occur on:
Tablao Flamenco Cordobés.

Tablao Flamenco Cordobés

Address:
C la Rambla, 35
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Tablao Flamenco Cordobés
When
Permanent event

Phone number

Tel.:
933175711

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know