Teatre 'El mètode Grönholm'

Back

Traductor de google :


L´any 2003 "el mètode Grönholm" es va estrenar per primer cop al Teatre Nacional de Catalunya i des d´aleshores ha traspassat totes les fronteres: ha esdevingut un èxit de públic tant a Catalunya, com a la resta de l´Estat com en l´àmbit internacional.

Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer són els quatre actors que aquest cop es posaran a la pell de quatre candidats a un lloc d´alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a sotmetre´s a les rocambolesques proves del procés de selecció.

Aquesta situació dóna peu a una comèdia de riures assegurats, perquè no hi ha res més divertit que veure les nostres pròpies misèries, adonar-nos en aquest mirall màgic que és el teatre, de com l´ambició per aconseguir una mica més de prestigi, de consideració social i de diners ens fa actuar de la manera més ridícula. Sí, la gent riu molt a "El mètode Grönholm" però és un riure molt sa...., ens estem rient només de nosaltres mateixos.

Jordi Galceran amb "El mètode Grönholm" és l´autor català que ha aconseguit ser el més representat a Catalunya i al món amb una obra dramàtica de text.

Schedule

Others

Se celebra a:
Teatre Poliorama.
Es venen les entrades a:
Teatre Poliorama.

Teatre Poliorama

Address:
La Rambla, 115
District:
Ciutat Vella
Area:
El Raval
Post Code:
08002
City:
Barcelona
Where
Teatre Poliorama
When
From 05/11/2020 to 27/02/2021.

Phone number

Tel.:
933177599

I like 33

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share