"Orbital"

Back

Espectacles. Una abraçada pendent i el llarg viatge de tres amics per fer-la real.

De vegades estem a prop els uns dels altres. D'altres vegades, lluny. Com es fa una abraçada des de la distància?

La Mariona, en Yuri i en Nil juguen a marcians. L'univers forma part del seu joc, de la mateixa manera que tots formem part de l'univers. Però un dia les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys.

Ara són adults i la Mariona està a punt de fer realitat el somni de tots tres: viatjar de debò a l'espai. Ella no vol anar-se'n sense dir adeu i ells també se'n volen acomiadar abans que marxi. Es retrobin o no, la seva memòria es desperta, els jocs reapareixen i els astres tornen a formar constel·lacions impossibles. 

Orbital gira al voltant d'una abraçada pendent i del llarg viatge de tres amics per fer-la real.

Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
CosmoCaixa Barcelona.

De vegades estem a prop els uns dels altres. Unes altres vegades, lluny. Com es fa una abraçada des de la distància? La Mariona, en Yuri i en Nil juguen a marcians. L'univers forma part del seu joc, de la mateixa manera que tots formem part de l'univers. Però un dia les seves òrbites es bifurquen i es perden la pista. I passen els anys.

Ara són adults i la Mariona està a punt de fer realitat el somni de tots tres: viatjar de debò a l'espai. Ella no vol anar-se'n sense dir adeu i ells també se'n volen acomiadar abans que marxi. Es retrobin o no, la seva memòria es desperta, els jocs reapareixen i els astres tornen a formar constel·lacions impossibles. Orbital gira al voltant d'una abraçada pendent i del llarg viatge de tres amics per fer-lo real.

CosmoCaixa Barcelona

Address:
C Isaac Newton, 26
District:
Sarrià-Sant Gervasi
Neighborhood:
Sant Gervasi - la Bonanova
City:
Barcelona
Where
CosmoCaixa Barcelona
When
From 08/05/2021 to 20/06/2021

Phone number

Switchboard:
932126050
Fax:
932537473

Website

Web venda d'entrades:
https://cosmocaixa.es/ca/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share