Espectacle “Opening Night”, a càrrec de “La Veronal”

Back

Traductor de google :

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 16 anys.

Un planeta ignot del qual les passions han estat desterrades, la Calanda rural i el París cosmopolita de Buñuel, una cova de Geòrgia convertida en la porta de l’infern: en tots aquests espais, i en uns quants més, s’han convertit els escenaris que han trepitjat els i les intèrprets de La Veronal i el seu director i coreògraf, Marcos Morau. Només aquest any 2022, la companyia de dansa ha passat per grans teatres de França, Bèlgica, Alemanya i la Gran Bretanya (inclòs el mític Sadler’s Wells); però, a més, aquest febrer passat s’ha endut el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria d’arts escèniques per les coreografies Sonoma (Grec 2020) i Opening Night. Aquesta última, precisament, és la que podrem tornar a veure al TNC, aquest cop com a part de la programació del Grec Festival de Barcelona. Aquí, l’escenari com a tal, aquest munt d’artificis i tramoies, deixa de ser un espai que es converteix en alguna altra cosa per assumir tot el protagonisme. La peça ret homenatge al teatre i, potser per això mateix, és més teatral que les creacions anteriors de la companyia.

Una coproducció de La Veronal, Teatre Nacional de Catalunya, Centro de Cultura Contemporánea Condeduque i Romaeuropa Festival.

Amb el suport de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música del Ministeri de Cultura i Esports d’Espanya, i l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Idea, direcció artística i disseny: Marcos Morau, Coreografia: Marcos Morau, en col·laboració amb els i les intèrprets, Interpretació: Mònica Almirall, Valentin Goniot, Núria Navarra, Lorena Nogal, Shay Partush, Marina Rodríguez, Disseny de l’escenografia: Max Glaenzel, Disseny del vestuari: Silvia Delagneau, Confecció del vestuari: M. Carmen Soriano, Direcció tècnica: David Pascual, Disseny de la il·luminació: Bernat Jansà, Disseny del so: Juan Cristóbal Saavedra, Text: Carmina S. Belda, Violeta Gil, Celso Giménez, Assistència a la direcció: Mònica Almirall, Assessorament artístic: Roberto Fratini, Regidoria d’escena, maquinària i efectes especials: David Pascual, Producció i logística: Cristina Goñi, Direcció de producció: Juan Manuel Gil Galindo Fotografia: May Zircus & TNC, Marcos Ibañez, Albert Pons.

Schedule

Others

Occur on:
Sala Gran.
Tickets sold at:
Web Festival GREC.
Organised by:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran

Address:
Pl Arts, 1
District:
Eixample
Neighborhood:
el Fort Pienc
City:
Barcelona
Where
Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran
When
From 14/07/2022 to 16/07/2022

Phone number

Tel.:
933065700
Fax:
933065701

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share