El Mago Pop comes to Barcelona with ‘Nada es imposible’

Back

Shows. Get ready to experience incredible things that will delight you, with Antonio Díaz's magic.

Antonio Díaz, known as El Mago Pop, is one of today’s best-known illusionists and a recipient of the National Magic Prize. 

He was the first illusionist in Spain to have had his own individual television programme, a show that has been broadcast to 150 countries around the world through the Discovery Channel-Discovery Max.

Following his huge success with his ‘La gran ilusión’ show, he’s back on stage with ‘Nada es imposible’ [Nothing's impossible], an amazing new show packed with magic and entertainment. Do you also believe nothing’s impossible? Allow yourself an amazing experience at the Teatre Victòria de Barcelona!Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Victòria.
Tickets sold at:
Teatre Victòria.

Espectacle de l'Antonio Díaz - EL MAGO POP, que està triomfant des de la seva estrena el Setembre de 2017 al Teatro Rialto de Madrid, arriba al Teatre Victòria de Barcelona, oferint un viatge a través de l'extraordinari, ple de sorpreses, diversió, sensibilitat, ritme i emoció, en una aventura plena d'il·lusions que confirma que, quan EL MAGO POP surt a escena, res és impossible!

Després de portar la seva màgia a més de 150 països amb els seus programes a DMAX - on va tenir l'honor de poder sorprendre al mateix Stephen Hawking amb un dels seus jocs - i convertir-se en l'il·lusionista més taquiller d'Europa amb el seu anterior espectacle, "LA GRAN ILUSIÓN", Antonio Díaz torna a demostrar la seva inesgotable capacitat per a sorprendre des del primer minut, en aquesta ocasió amb "NADA ES IMPOSIBLE".

Si encara no l'has vist en directe, prepara't per a veure coses increïbles, que et captivaran i t'emocionaran!!

Address:
Av Paral.lel, 65*67
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
When
From 02/09/2020 to 08/08/2021

Phone number

Ticket sale:
93 324 97 42
Tel.:
933249742

Website

Web venda d'entrades:
http://www.teatrevictoria.com

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share