Berto Romero

Back

Covid-19: Les funcions previstes pel 26, 27 i 28 de juny posposades al 5, 6 i 7 de febrer. Nous horaris per les funcions del 6 i 7 de febrer.

Shows. Additional performances of his latest monolgue, ‘Mucha tontería’.

Mucha tonteria is the new monologue by Berto Romero. The title is both a declaration of intent and an exact description of his work on stage over the last twenty years.

New stories, new songs and a few surprises await in this date with Berto at the theatre. Nothing other than a comedian, a guitarist and all the silly stiff needed to laugh and laugh.

Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
Barts, Barcelona on Stage.
Tickets sold at:
Barts, Barcelona on Stage.

Donades les mesures de prevenció contra la COVID-19, les funcions de MUCHA TONTERÍA de BERTO ROMERO previstes pel 26, 27 i 28 de juny han estat respectivament posposades al 5 de febrer a les 20h, 6 de febrer a les 20:30h i 7 de febrer a les 17:30h. *Les entrades adquirides pel 26 de juny seran automàticament vàlides pel 5 de febrer a les 20h, les adquirides pel 27 de juny seran vàlides pel 6 de febrer a les 20h i les adquirides pel 28 de juny ho seran pel 7 de febrer a les 18h. No necessita realitzar cap gestió, el mateix ticket li servirà i es mantindran les seves localitats.

"Mucha Tontería" és el nou monòleg de Berto Romero. El seu títol és alhora una declaració d'intencions i una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys.

Noves històries, noves cançons i alguna que altra sorpresa en aquesta cita amb Berto al teatre. Res més que un còmic, un guitarrista i tota la tonteria necessària per no parar de riure.

Address:
Av Paral.lel, 62
District:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Post Code:
08001
City:
Barcelona
Quan
From 04/02/2021 to 28/02/2021

Website

Web venda d'entrades:
http://www.barts.cat

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share