Espectacle "Más vale solo que ciento volando reloaded”, amb Edu Soto

Back

Edu Soto torna amb el seu espectacle més boig i divertit

“Més val sol que cent volant reloaded”, un show on el monòleg, la comèdia musical, la improvisació i la interacció amb el públic tornen el directe a aquest artista inclassificable. Perquè Edu Soto cantarà i ballarà per a tu, i segurament toqui algun instrument, i fins i tot composi alguna cançó amb tu, i coneixent-lo com el coneixem, s'acabarà ficant a la pell d'un munt de personatges.

“Més val sol que cent volant”, et mostrarà els ocells que voletegen al cap d'aquest artista, que mai no has oblidat on el vas veure per primera vegada. Oi què no?

Edu Soto sense cap mena de dubte és un dels artistes més polifacètics i multidisciplinaris que ha sortit del nostre país. Actor, cantant, músic, ballarí i un autèntic mestre de la improvisació i interpretació. Edu Soto ha fet cinema, teatre, TV i també musicals. Sens dubte hi ha molt poques coses que se li resisteixin a aquest artista i molt pocs que puguin fer tant com ell. Un geni de l'humor, la comèdia i també del teatre clàssic en el gènere dramàtic, com ha demostrat moltes vegades…

No recomenada a menors de 14 anys

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Borràs.

Teatre Borràs

Address:
Pl Urquinaona, 9
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
Teatre Borràs
When
From 01/03/2024 to 07/06/2024

Phone number

Tel.:
902332211
Tel.:
934121582
Fax:
933011968

Website

Web venda d'entrades:
https://www.balanaenviu.com/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know