Espectacle "Luciano Mellera"

Back

Luciano Mellera fa catorze anys es presenta en diferents escenaris de l'Stand Up de tota Argentina.

Va deixar enrere la seva carrera com a creatiu i redactor publicitari per convertir-se en un dels principals exponents de l'Stand Up llatí.

Ha participat a TEDx Riu de la Plata en cinc oportunitats, tancant les jornades, davant de més de 10.000 persones en cada ocasió. També ha format part del selecte elenc triat per Comedy Central gravant tres especials transmesos per tota Llatinoamèrica per aquest senyal.

Va fer el primer show de Stand Up d'Argentina en un estadi, omplint el mític Luna Park, al costat de Lucas Lauriente, amb qui també van realitzar gires per les vint-i-tres províncies d'Argentina. També ha portat el seu espectacle a ciutats com Nova York, Londres, Barcelona, ​​Madrid, Mallorca i Berlín a més de Perú, Xile i Uruguai en diverses oportunitats.

El 2018 es va estrenar la seva especial de comèdia original de Netflix, Infantiloide. A més de fer Stand Up, va protagonitzar juntament amb Lucas Lauriente l'obra de teatre “Quédate conmigo, Lucas” d'Hernán Casciario i és un dels quatre integrants de Aislados El Podcast, juntament amb Nicolás de Tracy, Lucas Lauriente i Nanutria.

Actualment està actuant en una sèrie per a HBO, que està a punt d'estrenar-se.

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Borràs.

Teatre Borràs

Address:
Pl Urquinaona, 9
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
Teatre Borràs
When
11/10/2023

Phone number

Tel.:
902332211
Tel.:
934121582
Fax:
933011968

Website

Web venda d'entrades:
https://www.balanaenviu.com/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know