Espectacle "La Ventafocs"

Back

Traductor de google :


ARGUMENT

Dotze de la nit : la Ventafocs perd la sabata que la Fada Madrina li ha proporcionat per anar al Ball de Màscares de l'últim curs.

En Sam, et catcher de l'equip de beisbol de l'Institut, coneix una noia misteriosa de la quan queda bojament enamorat.

Netejar, rentar i cuinar són les tasques imposades per l'autoritària madrastra que menysprea la voluntat que té la nostra heroïna de voler prosperar.

Els protagonistes de la nostra història s'adonen que hi ha un objectiu que els uneix: aconseguir la beca d'estudis musicals de la Universitat de Julliard. En Sam mourà cel i terra per retrobar-se amb la noia, aconseguir la beca i viatjar junts per fer realitat el seu somni

L'ESPECTACLE

L'espectacle "La Ventafocs..." de la cia. La Roda Produccions ens planteja raonaments, com la voluntat d'autosuficiència o la persecució dels somnis i els anhels personals i professionals de la nostra jove protagonista. Alhora que també ens parla de la capacitat necessària per qüestionar les normes sempre que aquestes no hagin estat consensuades col·lectivament. La democràcia social és, per tant, present també en aquest espectacle quan la Ventafocs decideix anar al ball de final de curs malgrat tots els entrebancs i dificultats

I tot plegat sense oblidar la solidaritat, la competitivitat sobre un mateix, i no contra els altres, o la raó com a argument vencedor sobre qualsevol agent de distància i opressió.

Companyia: La Roda Produccions

Schedule

Others

Se celebra a:
Jove Teatre Regina.
Es venen les entrades a:
Jove Teatre Regina. A taquilla el mateix dia de l'activitat o anticipadament al web del teatre

Jove Teatre Regina

Address:
C Sèneca, 22
District:
Gràcia
Area:
La Vila de Gràcia
Post Code:
08006
City:
Barcelona
Where
Jove Teatre Regina
When
From 20/03/2021 to 02/04/2021.

Phone number

Tel.:
932181512
Fax:
934150098

Website

x:
www.jtregina.com

I like 9

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share