Espectacle infantil 'Amazones' d'Agrupación Señor Serrano

Back

Traductor de google :

A petició de la companyia, aquest és un espectacle exclusivament dirigit a infants de 7 a 11 anys, sense presència d'adults. Els adults hauran d'esperar fora de la sala i deixar sols els infants perquè gaudeixin de l'espectacle amb autonomia.Es facilita a les famílies assistents un dossier pedagògic sobre l'espectacle.

Sinopsi

Fa més de tres mil anys, un grup de dones va crear una societat particular a les llunyanes costes del Mar Negre. Una societat formada només per dones lliures, amb un esperit comunitari i guerrer, disposades a defensar un ordre diferent: Les Amazones.

Per què van creure les amazones que necessitaven crear una societat sense homes? Per què els herois masculins de l'antiguitat reaccionaven de forma agressiva davant d'aquesta societat alternativa? És lícit l'ús de la violència per defensar-se dels atacs externs? O la defensa de les pròpies opinions i les revoltes contra les injustícies han de ser sempre pacífiques? Nenes, nens, som tots iguals o hi ha alguna cosa que ens fa diferents? I... per què el riu Amazones porta precisament aquest nom?

El segon volum del Projecte Olympus té com a protagonistes a les Amazones, a Pussy Riot, a les Guerrilla Girls, a les manifestants del mocador verd d'Argentina, a les vestides de negre de Polònia o a les de lila del 8 de març. A elles i a tots els seus antagonistes, d'Hèracles a Vladímir Putin, al veí del 5è 2a.

Creació: Agrupación Señor SerranoDramatúrgia: Àlex Serrano i Pau Palacios

Performance: Àlex Serrano

Vestuari: Lola BellesMúsica: Roger CostaCap tècnic i il·luminació: David MuñizFotografia: Agrupación Señor Serrano Ajudant d'escenografia i maquetes: Lola BellesCap de producció: Barbara BloinProducció executiva: Paula Sáenz de ViteriManagement: Art Republic

Schedule

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Address:
C Pere IV, 228*232
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Poblenou
City:
Barcelona
Where
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia
When
From 10/04/2021 to 08/05/2021

Phone number

Tel.:
932845312
Fax:
932197927

Website

Web venda d'entrades:
http://www.salabeckett.cat

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share