Espectacle familiar 'Animalia, Inc'

Back

Traductor de google :

Animalia, Inc és un campament on hi trobareu la Lola (cabra), en Grace (cèrvol), l'Aristòtil (puput), la Bruna (osseta) i la Carlota (llebre),  animals típics de la fauna catalana que cuiden en Max, un excèntric biòleg, i la Julie, la Kate i l'Antoine, cuidadors i especialistes en ciències naturals. A través del  teatre físic i gestual i de la  manipulació dels titelles de fusta articulats i un toc d'humor,  participareu activament localitzant els diferents animals amb l'ajuda de la Guia Animalia. Com interactuen els animals en els espais urbans i quan entren en contacte amb les persones? Ens podem comunicar d'igual a igual?

Després de recórrer el campament d'Animàlia, podreu gaudir d'un  espectacle de 30 minuts, àgil i en clau d'humor, que gira al voltant de l'egocentrisme dels humans i de com ens hem arribat a creure que som l'espècie més important. Podreu veure en acció els 5 grans titelles que reprodueixen els animals i que han estat elaborats artesanalment inspirant-se en les joguines de fusta de tota la vida.

No us perdeu  Animalia, Inc... una instal·lació-espectacle sostenible i amb missatge en la qual  els titelles, els actors i també vosaltres en sereu els protagonistes!

Schedule

Others

Occur on:
Poble Espanyol de Barcelona.

Poble Espanyol de Barcelona

Address:
Av Francesc Ferrer Guàrdia, 13
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Poble Espanyol de Barcelona
When
From 27/03/2021 to 24/04/2021

Phone number

Tel.:
935086300
Fax:
935086333

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share