Espectacle "El Molinet Màgic"

Back

Traductor de google :


ARGUMENT

En Yunan és un home pobre que arriba a la desesperació, doncs ja no li queda res, ni menjar per la família. Una trobada fortuïta amb una velleta bondadosa farà que conegui l'existència d'un molinet màgic que concedeix tots els desigs. I després d'una visita nocturna a la misteriosa obaga d'un espès bosc i l'encontre amb uns follets, un xic folls, acabarà amb el molinet a les seves mans i posant fi a la seva desgràcia.

Però el germà d'en Yunan, ric i ambiciós, també cobeja la sort de posseïr el molinet i farà tot el possible per a obtenir-lo i fer-se encara més ric i poderós. Un pla que quedarà truncat per un criat maldestre que un bon dia es troba amb el molinet a les mans.....

L'ESPECTACLE

Una situació de conte tantes vegades repetida, "EL MOLINET MÀGIC" és un d'aquells contes que apareix amb lleugeres variacions , a diverses tradicions orals i forma part de la riquesa folklòrica de molts països, alguns tan allunyats geogràficament com la Xina o Noruega. A casa nostra, a Catalunya, és una de les narracions que va recollir, de boca del poble, en Joan Amades en el seu recull de Rondalles Populars Catalanes.

La Companyia La Trepa, l'ha triat per anar una mica més enllà de la història tradicional que ens contesta l'eterna pregunta de "per què l'aigua de la mar és tant salada" i preguntar-nos també: segur que és aquesta l'única resposta, l'únic exemple, i la moralitat veritable que la història amaga? Segur que només ens parla de la mar i la sal aquesta llegenda?

Inspirant-nos amb les tradicions del teatre oriental (tant xinès com japonès), amb una posada en escena molt original, titelles, màscares rituals, treball corporal i música us evocaran terres llunyanes i ens faran viatjar fins a l'Àsia per a conèixer en Yunan i el seu molinet màgic.

Companyia: La Trepa

Schedule

Others

Se celebra a:
Jove Teatre Regina.
Es venen les entrades a:
Jove Teatre Regina. A taquilla el mateix dia de l'activitat o anticipadament al web del teatre

Jove Teatre Regina

Address:
C Sèneca, 22
District:
Gràcia
Area:
La Vila de Gràcia
Post Code:
08006
City:
Barcelona
Where
Jove Teatre Regina
When
From 06/02/2021 to 21/02/2021.

Phone number

Tel.:
932181512
Fax:
934150098

Website

x:
www.jtregina.com

I like 8

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share