'The Pestoff'

Back

Un espectacle familiar amb riures assegurats. Recomanat a partir dels 5 anys.

La companyia Clownbaret celebra quinze anys als escenaris i, per festejar-ho, decideixen reinventar els sketchs dels seus espectacles més esbojarrats en un nou show de pallassos clàssics al més pur estil de la companyia.

Dos pallassos es reuneixen per a celebrar l’aniversari de la companyia, vestint-se de gala i convidant al públic a participar en la seva gran festa. No hi faltarà el pastís d’aniversari, molt d’humor i moltíssimes altres sorpreses. Durant la festa,  Clownbaret mostrarà al públic què es mou entre bambolines, ensenyant la veritable cara dels pallassos.

Traductor de google :

Schedule

Others

Occur on:
La Lleialtat Santsenca.

La companyia Clownbaret celebra quinze anys als escenaris i, per festejar-ho, decideixen reinventar els sketchs dels seus espectacles més esbojarrats en un nou show de pallassos clàssics al més pur estil de la companyia.

Dos pallassos es reuneixen per a celebrar l´aniversari de la companyia, vestint-se de gala i convidant al públic a participar a la seva gran festa. No hi faltarà el pastís d´aniversari, molt d´humor i moltíssimes altres sorpreses. Durant la festa, Clownbaret mostrarà al públic que es mou entre bambolines, ensenyant la veritable cara dels pallassos.

Espectacle familiar. Recomanat a partir dels 5 anysDurada: 60 minuts

La Lleialtat Santsenca

Address:
C Olzinelles, 31
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
Sants
Post Code:
08014
City:
Barcelona
Where
La Lleialtat Santsenca
When
From 06/03/2021 to 06/03/2021

Website

Web venda d'entrades:
https://pretix.eu/lleialtat/pestoff/

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share