Espectacle "Ballet de Barcelona. Gran gala 5è aniversari"

Back

Chronos: 

Ballet neoclàssic on s'exploren qüestions relacionades amb el temps a través d'una sèrie de moviments que desafien i emocionen ballarins i públic. Una gamma de capacitats físiques a través d'explosions extremes de moviment enèrgic que després contrasten amb moments íntims de calma. 

El temps és un concepte que ocupa i de vegades consumeix les ments. La sensació de malgastar-lo davant la d'estar massa ocupat per gaudir-lo. Una sèrie de records en què el temps pot ser un enemic o un aliat. 

Divergents: 

"Divergents" és una coreografia creada per celebrar el 5è Aniversari i la trajectòria única del Ballet de Barcelona. El director artístic, Chase Johnsey, utilitza l'extraordinari superorganisme de les abelles per demostrar la forta comunitat i l'ambient apassionat que el Ballet de Barcelona ha creat. Amb una banda sonora de hip-hop, música electrònica i experimental, aquesta producció no només aporta un enfocament fresc al món del ballet, sinó que també és un testimoni dels èxits de la companyia, basats en els seus principis valents, atrevits i inclusius. Convidem l'audiència a unir-se a nosaltres en la celebració, encoratjant-los a ballar, aplaudir i cridar durant aquest espectacle fascinant. 

Entrada Vip inclou: Ampolla de vi, programa de l'espectacle signat i foto amb la companyia un cop finalitzada la funció.

Schedule

Others

Occur on:
Teatre Condal.
Tickets sold at:
Teatre Condal.

Teatre Condal

Address:
Av Paral.lel, 91
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Teatre Condal
When
From 20/07/2024 to 21/07/2024

Phone number

Tel.:
934423132
Tel.:
934428584

Website

Web venda d'entrades:
https://www.teatrecondal.cat/

You may also be interested in...