El Meu Primer Festival

Back

Young children. Discover plural and creative films with the family, with works which don’t usually make it onto big commercial screens.

El Meu Primer Festival is an international film festival for children between the ages of 2 and 12. It is intended to help promote plural and creative film through a range of creations from around the world, old and new. The goal is to educate, entertain, stimulate imagination and creation and awaken critical spirit.

The festival offers a window for displaying works which don’t usually make it onto big commercial screens. It also acts as an opportunity for participation and dialogue, where children are the protagonists: an audience which sees, thinks, has an opinion, asks, votes and creates.

See the programme here. More information at https://elmeuprimerfestival.com/ca/cine-espetacle-musica-a-primera-vista/.

Traductor de google :

Schedule

Others

Se celebra a:
Cinemes Verdi Park.
Organitzat per:
Associació Cultural Modiband.
Se celebra a:
Filmoteca de Catalunya.
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Filmoteca de Catalunya. Es vendran les entrades a la mateixa guixeta 1 h abans de cada sessió.A les altres sales, a més de la venda a taquilla, la venda anticipada es fa per la web del mateix festival.
Se celebra a:
Auditori Sant Martí.
Institut Français de Barcelone.
Bosque Multicines.


El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes d´entre 2 i 12 anys, que vol contribuir a la difusió d´un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d´arreu del món i de tots els temps. Amb l´objectiu d´entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, i despertar l´esperit crític.

El Meu Primer Festival és un festival que vol ser una finestra per l´exhibició d´obres inèdites o difícilment visibles en pantalles comercials, però també un espai de participació i de diàleg on els nens són els autèntics protagonistes: un públic que veu, pensa, opina, pregunta, vota, crea... El Meu Primer Festival vol ser un aparador de la creació contemporània pel que fa al cinema per a nens, però també vol contribuir a l´educació de la mirada cinematogràfica i a l´aprenentatge de la història del cinema.

El festival es concentra sobretot a la ciutat de Barcelona, però s´expandeix per tot el territori català i més enllà amb el seu format En Gira. I des de 2014 es realitza també a la ciutat de Madrid amb un format més petit.

Consulteu la programació en aquest enllaç.

Cinemes Bosque,Verdi Park,Institut Francès, Filmoteca, CCCB i Auditori St Martí

Address:
Rbla Prat, 16
District:
Gràcia
Area:
La Vila de Gràcia
Post Code:
08012
City:
Barcelona
Where
Cinemes Bosque,Verdi Park,Institut Francès, Filmoteca, CCCB i Auditori St Martí
When
From 09/11/2019 to 24/11/2019.

I like 131

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Users who viewed this also viewed...

Filmoteca de CatalunyaPl Salvador Seguí 1*9 (Ciutat Vella)

Share