The Nose Race

Back

Sports. See out 2019 with the final sprint of the year.

Before the New Year’s Eve chimes, there’s a chance to take part in the last sports event of 2019.

The traditional Nose Race bids farewell to a year full of sport in Barcelona and takes place on Tuesday 31 December, at 5.30 pm. The start/finish line is in C/ Selva de Mar, where a really fun 10 km route awaits, with a fire show, a laser and led tunnel and many more surprises!

 

 

Traductor de google :

Schedule

Others

Inscripcions a:
Centre Esportiu Municipal Horta. Inscripcions presencials del 16 al 22 de desembreHorari d'atenció al públic: dilluns i dijous de 15:00h a 17.30h i de 21:00 a 22:30h / dimarts, dimecres i divendres de 10:00h a 13:00h.
Organitzat per:
Institut Barcelona Esports.
Informa:
Servei d'Informació Esportiva - Institut Barcelona Esports.


La Cursa dels Nassos es disputarà el 31 de desembre i continuarà amb el tradicional recorregut de 10 quilòmetres. La prova forma part de les curses de la Challenge 10K, i la Lliga Championchip, i està organitzada per l'Ajuntament de Barcelona amb la direcció executiva de la Sansi i el patrocini de marques consolidades, com ara Ibercaja, Joma o Romakuruma.

Al llarg de les setmanes prèvies, es programaran fins a 24 entrenaments. Els inscrits, també podran seguir al web els diferents plans d'entrenament per nivells, que s'han dissenyat específicament.


Recorregut
Sortida: c. Selva de Mar / pl. Ramon Calsina – pg. Garcia Fària – pg. Calvell – c. Llacuna – c. Salvador Espriu – pl. Voluntaris – c. Dr. Aiguader – pl. Pau Vila – pla de Palau – av. Marquès de l´Argentera – pg. Picasso (gir de 180 graus a l´altura del c. Fusina) – pg. Circumval·lació – av. Icària – c. Marina – c. Pallars – c. d´Àlaba – c. Sancho de Ávila – c. Badajoz – c. Bolívia – c. Ciutat de Granada – av. Diagonal

Arribada: c. Selva de Mar / pl. Ramon Calsina.

La inscripció es tancarà quan s'assoleixin els 14.000 inscrits.

Fira del Corredor: recollida de dorsal, xip i samarreta
Complex esportiu municipal de la Mar Bella ( Av. Litoral 86-96 08005 Barcelona)
Diumenge 29 de desembre, 14.00h a 19.00h
Dilluns 30 de desembre, de 11.00h a 20.00h
Dimarts 31 de desembre, de 11.00h a 15.00h (torn matí) (fora d'aquest horari no s'entregarà cap dorsal)

Important: per recollir el dorsal, el xip i la samarreta, cal presentar el comprovant corresponent de la inscripció feta (tant si ha estat presencial com per internet) i el DNI o passaport. En cas que es reculli en nom d´altres persones, cal presentar, també, el comprovant de la inscripció i una fotocòpia del DNI o passaport d´aquestes persones.

Obsequis per a totes les persones inscrites: Samarreta de màniga llarga, model home i dona.

Campanya de reciclatge del xip blanc
"El teu gest val per dos": gest mediambiental, gest solidari.

Els xips blancs s'han de tornar a l´arribada ja que són de lloguer. Si finalment no es participa a la cursa, el xip blanc continua tenint els mateixos valors: no el llenceu, feu-lo arribar personalment o per correu a Club la Sansi C/ Sant Buenaventura, 35 1er 1ª Lloret de Mar (Girona) 17310

Recollida de roba i calçat esportiu a la fira del corredor amb esport solidari internacional - ESI
Esport Solidari Internacional (ESI) és una fundació esportiva sense ànim de lucre que va néixer amb la voluntat d´ajudar infants i joves que viuen en situació de pobresa i exclusió social.

"Humanitzem l´esport i ajudem els nens i joves sense futur" és un dels lemes principals de l´entitat, que parteix de la idea que la pràctica esportiva és una eina universal a través de la qual els infants i joves aprenen a relacionar-se, a tolerar la diferència, a treballar en equip, a respectar les normes socials, a conèixer les pròpies limitacions i potencialitats i a esforçar-se per un objectiu comú.

D´aquesta manera, l´associació vol ajudar infants i joves a millorar la seva qualitat de vida i la seva formació educativa mitjançant l´esport.

A la Fira del Corredor, l´ESI disposarà d´un espai per recollir material esportiu de segona mà, com ara roba, calçat o pilotes de tot tipus, per fer-lo arribar als seus destinataris.

Diumenge 29 de desembre, 14.00h a 19.00h
Dilluns 30 de desembre, de 11.00h a 20.00h
Dimarts 31 de desembre, de 11.00h a 15.00h (torn matí)
Afectacions transports:
Horari de l'afectació: de 13.00 a 20.00 h, aproximadament.

Sortida del Selva de Mar/Pl. de Ramon Calsina

Address:
Pg Taulat, 277
District:
Sant Martí
Area:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Post Code:
08019
City:
Barcelona
Where
Sortida del Selva de Mar/Pl. de Ramon Calsina
When
31/12/2019

I like 382

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Users who viewed this also viewed...

Share