Curs de direcció escènica 'L'escenificació: del concepte a l'escena', amb Marta Gil Polo

Back

Traductor de google :

Aquest curs serà de caràcter presencial. En cas que finalment no sigui possible fer-lo a la Sala Beckett, es farà de manera virtual.

El nostre ofici d'escenificació s'escriu amb imatges. Què vols explicar a l'espectador? Quina és la imatge o visió que impulsa el teu espectacle?

Per escenificar un text dramàtic necessites un CONCEPTE per expressar la teva mirada, personal i única. El concepte parteix d'una hipòtesi o aposta que fas de tota l'obra. Per anar més enllà de la direcció d'actors, i l'anàlisi de text, has de generar una sèrie de materials i llenguatges escènics visuals i conceptuals que et portaran a un lloc nou i desconegut. Arrisca i aniràs lluny. Arrisca més i aniràs encara més lluny en la construcció del teu pensament.

En aquest curs teòric i pràctic coneixeràs les eines necessàries per construir la teva mirada, que comença en la dramatúrgia i es dirigeix cap a l'espai escènic, el vestuari, la il·luminació, l'espai sonor i el vídeo. Ens deixarem inspirar per tot tipus de materials (cinema, arts plàstiques, poesia, filosofia i sociologia) per treballar l'obra en totes les seves capes, per tal que després puguis desenvolupar el teu projecte amb tot el teu equip.

Proposaré un text que necessites haver llegit en profunditat per començar el curs. Només cal que vinguis amb moltes ganes. Realitzarem exercicis pràctics i investigarem diferents fonts per realitzar el concepte de cada participant.

Schedule

Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia

Address:
C Pere IV, 228*232
District:
Sant Martí
Neighborhood:
el Poblenou
City:
Barcelona
Where
Sala Beckett - Obrador Internacional de Dramatúrgia
When
From 21/01/2021 to 25/03/2021

Phone number

Tel.:
932845312
Fax:
932197927

Website

Web:
www.salabeckett.cat

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share