Curs d'introducció a la sansa

Back

Traductor de google :


A càrrec del músic i productor camerunès Xumo Nunjo

En ocasió de l´exposició temporal ´Músiques als dits. Sanses africanes de la Fundació La Fontana´ el Museu de la Música proposa un curs de formació teòric i pràctic sobre lamelòfons africans i més concretament sobre la sansa i les seves diferents tipologies. L´objectiu és donar a conèixer la història i trajectòria d´aquest instrument -també conegut com a kalimba o mbira-, les seves particularitats organològiques, culturals i socials així com la seva tècnica d´execució.

La pràctica de l´instrument es fixarà tant en el seu repertori tradicional com en gèneres musicals moderns com ara el jazz, funk, soul o blues, des de la perspectiva de la inclusió d´un instrument ètnic africà en les músiques occidentals, així com de la creació i improvisació a través de l´instrument i la veu.

Les 12 sessions, de 90 minuts cadascuna i amb una freqüència setmanal, es duran a terme a les instal·lacions del Museu. La darrera sessió consistirà en una presentació pública en forma de concert a càrrec dels participants en el curs.

Schedule

Others

Se celebra a:
Museu de la Música - L'Auditori.

Museu de la Música - L'Auditori

Address:
C Lepant, 150
District:
Eixample
Area:
El Fort Pienc
Post Code:
08013
City:
Barcelona
Where
Museu de la Música - L'Auditori
When
From 23/01/2020 to 16/04/2020.

Phone number

Switchboard:
932563650
Fax:
932650102

I like 27

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share