Concert "Sondra Radvanovsky: Les Tres Reines"

Back

Traductor de google :

Aquesta funció que substituirà la cancel·lada el passat 23 de desembre.

La soprano nord-americana, en la seva segona aparició de la temporada i després dels seus èxits amb Andrea Chénier i Luisa Miller, torna per enfrontar-se a les grans escenes de les tres reines isabelines: l'orgullosa Maria Stuarda, la passional Anna Bolena i la poderosa Isabel I. Cadascuna d'elles és un extraordinari repte per a una cantant-actriu, en el qual ha de combinar un important so i una tècnica magistral amb un carisma incomparable.Predilecta del nostre públic, Sondra Radvanovsky és una de les poques cantants de la nostra època que ha presentat totes aquestes heroïnes en una mateixa temporada.

Les escenes finals de la trilogia Tudor de Donizetti (Anna Bolena, Maria Stuarda i Roberto Devereux), amb un vestuari diferent per a cada reina, seran un regal per a l'eternitat.

SONDRA RADVANOVSKY: LES TRES REINES | 77Soprano Sondra RadvanovskyMezzosoprano Gemma Coma-AlabertBaríton Gerardo BullónTenor César CortésProposta escènica Rafael VillalobosOrquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del LiceuDirecció Riccardo FrizzaDirecció del Cor Conxita Garcia

Schedule

Others

Occur on:
Gran Teatre del Liceu.
Tickets sold at:
Gran Teatre del Liceu.

Gran Teatre del Liceu

Address:
C la Rambla, 51*59
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Raval
City:
Barcelona
Where
Gran Teatre del Liceu
When
06/05/2021

Phone number

Tel.:
934859900
Fax:
934859918

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share