Concert "Sidecars"

Back

Traductor de google :

El grup madrileny Sidecars publica “180 grados”, avanç del seu nou disc “Trece” que veurà la llum el pròxim 16 de setembre i anuncien les primeres dates de la seva gira presentació de l'àlbum: 23 de desembre al Sant Jordi Club de Barcelona i 28 de desembre en el Wizink Center de Madrid. 

“180 grados” és una nova cançó reconfortant, alguna cosa així com anar al bar de sempre i que segueixi aquí la teva gent, aquests que coneixes però que no deixen de sorprendre't, aquests que necessites escoltar per a continuar entenent les coses. 

No és el retorn de Sidecars perquè no s'han anat, han tingut el bar obert tot aquest temps, amb aquest “Soroll de fons” enmig de tant de silenci, amb aquesta música que han mantingut viva en viu.

No s'han anat, però entrar a aquest lloc i trobar que sona una cosa nova, ben tocat, ben sentit, et continua reconciliant amb les coses en les quals creïs. Reconforta arribar al bar i que la teva gent et confessi el seu desconcert (tan compartit), aquesta sensació que no hi ha ningú al volant, que satura la realitat. “180 graus” és la continuació de l'estat de gràcia que viuen Sidecars, cançó més esmolada del que sembla (“celebrem el primer aniversari entre llàgrimes”), plena de detalls i de picades d'ullet, encara que no tants com té el vídeo clip, absolutament divertit en la seva acumulació de “treces”, que funciona com a preàmbul del que està per venir.

Schedule

Palau Sant Jordi - Sala Barcelona 92 - Sala Sant Jordi Club

Address:
Passeig Olímpic, 5*7
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi - Sala Barcelona 92 - Sala Sant Jordi Club
When
23/12/2022

Phone number

Tel.:
934262089

Website

Web venda d'entrades:
http://www.festival-millenni.com

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share