Concert "Pablo Alborán"

Back

Traductor de google :

Pablo Alborán projecta una gira molt especial que tindrà els teatres i auditoris de tot Espanya com a protagonistes, una ocasió única per gaudir de la seva música amb la proximitat que proporcionen aquests escenaris. No faltarà cap de les grans cançons que l'han convertit en un dels artistes de més èxit de la música espanyola i sorprendrà amb cançons inèdites.

L'espectacle que prepara Pablo Alborán tindrà dues parts. D'una banda, veurem l'artista amb la guitarra i el piano, tot sol amb el públic, com quan va presentar les seves primeres cançons fa més d'una dècada, a l'altra part del concert estarà acompanyat pels seus músics. La proximitat, acústica, personalitat i història dels grans teatres i auditoris on actuarà seran clau perquè l'artista malagueny aconsegueixi crear aquesta proximitat amb el públic.

Aquesta gira de grans teatres i auditoris d'Espanya és una invitació especial de Pablo Alborán per assaborir el millor de la seva música, en condicions excepcionals i amb més puresa. Una cita exclusiva per descobrir una nova dimensió de la seva obra i recordar quina és l'essència d'Alborán.

Schedule

Jardins del Palau de Pedralbes

Address:
Av Diagonal, 686
District:
Les Corts
Neighborhood:
Pedralbes
City:
Barcelona
Where
Jardins del Palau de Pedralbes
When
05/07/2022

Phone number

Tel.:
010

Website

Web venda d'entrades:
http://www.festivalpedralbes.com

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share