Concert “Noves veus de l’Univers Sílvia Pérez Cruz”

Back

Una vocalista jove, una cantant i multiinstrumentista amb les arrels a les Canàries i una intèrpret procedent de l’Argentina en una nova sessió d’un cicle d’artistes emergents seleccionats per Sílvia Pérez Cruz.

Sílvia Pérez Cruz apadrina joves i noves veus del panorama català que han format part del seu cor habitual en els darrers espectacles. En aquesta ocasió, escoltarem noves i joves veus amb un futur molt prometedor, capaces de capbussar-se en una gran diversitat d’estils i gèneres. Entre aquestes veus, la de Leyre Estruch, una artista jove amb més talent que anys que es mou amb la màxima facilitat entre estàndards de jazz, sons brasilers o boleros, a banda d’altres sons que interpreta amb enorme naturalitat, tota la frescor i un gran gust.

Amb ella descobrirem una altra veu que combina aquest talent amb la interpretació d’instruments diversos. És Julia Rodríguez, una artista nascuda a les illes Canàries que basa el seu repertori en els sons tradicionals de la seva terra i en el folklore sud-americà, però que també interpreta cançons d’autor i composicions pròpies. Completa la llista d’artistes programats Carmen Aciar, argentina resident a Barcelona autora d’ Historias mías , un disc que va enregistrar amb Horacio Fumero al contrabaix, entre altres músics. Els seus temes parlen de la nostàlgia, però també de la cara alegre de la migració. El folk argentí ha deixat una empremta notable en els seus temes.

Una producció del Grec 2024 Festival de Barcelona.

Cantants: Leyre Estruch, Julia Rodríguez, Carmen Aciar

Direcció artística: Sílvia Pérez Cruz

Coordinació: Albert Puig

Schedule

Others

Occur on:
Jamboree 3.
Tickets sold at:
Web Festival GREC.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tot tipus d'entrades amb i sense descomptes.

Organised by:
Institut de Cultura de Barcelona.

- Grec Festival de Barcelona

Jamboree 3

Address:
Plaça Reial, 18
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
el Barri Gòtic
City:
Barcelona
Where
Jamboree 3
When
05/07/2024

You may also be interested in...