Concert "Nick Cave"

Back

Nick Cave & The Bad Seeds anuncien la seva primera gira pel Regne Unit i Europa des del 2017, amb 27 concerts a 17 països aquesta tardor. La banda està àmpliament considerada com una de les millors del món en directe, actualment i aquest tour és, sens dubte, un dels més esperats del 2024.

La gira, que començarà el 24 de setembre a Oberhausen (Alemanya) i finalitzarà el 17 de novembre a París (França), també inclourà 3 concerts a la península: el 24 d'octubre al Palau Sant Jordi de Barcelona. La gira acompanyarà el llançament del seu divuitè àlbum d'estudi, Wild God, que es publicarà el 30 d'agost. El nou àlbum es va anunciar la setmana passada juntament amb el llançament de la cançó que dóna títol al disc.

"Mai penso en com serà un disc en directe, mai, mai se m'acudeix. El procés de composició de les lletres és massa dur per tenir en compte idees com aquesta, però ara que escolto Wild God, crec que podem fer alguna cosa èpic amb aquestes cançons en directe. Estem molt entusiasmats amb això: el disc sembla fet per a l'escenari" - Nick Cave

La banda tocarà cançons del proper àlbum d'estudi juntament amb clàssics del seu extens catàleg. Com a teloners comptaran amb tres convidats especials depenent de cada ciutat: Dry Cleaning, The Murder Capital i Black Country, New Road.

Schedule

Others

Occur on:
Palau Sant Jordi.

Palau Sant Jordi

Address:
Pg Olímpic, 5*7
District:
Sants-Montjuïc
Neighborhood:
el Poble-sec
City:
Barcelona
Where
Palau Sant Jordi
When
24/10/2024

Phone number

Switchboard:
934262089
Fax:
934264488

You may also be interested in...