Concert "Miquel Bernat"

Back

PROGRAMA

Percussionista contemporani amb una extensa trajectòria, ha estat convidat a festivals i sales de concert com l’Òpera de París, la Cité de la Musique, el Festival Música d’Estrasburg, el Festival Radio France de Montpelier, el Barbican Center de Londres, l’Auditorio Teresa Carreño de Caracas, el Festival Darwin Guitarre, el Next Wave Festival de Brooklyn, el Festival de Hèlsinki i el Parco de la Música de Roma. Ha tocat amb orquestres com l’Orquestra Ciutat de Barcelona, la Royal Concertgebouw Orchestra així com amb ensembles de música contemporània com Ictus, Ictus Piano and Percussion Quartet, Trio Allures, Duo Contemporain, entre d’altres.

Ha realitzat nombroses col·laboracions com a solista, en les que ha estrenat obres com el Concert per a Marimba i 15 instruments de David del Puerto,  Campos Magnéticos de Cesar Camarero,  Night i  Chalan de Mauricio Sotelo i el Concert per a percussió de Joan Guinjoan. També ha actuat amb diverses companyies de dansa, entre elles la ROSAS de la coreògrafa Anne Teresa de Keersmaeker.

Destaca per haver fundat Drumming Grupo de Percussão, que s’ha convertit en un dels principals conjunts de percussió del món, ampliant de manera única les interaccions entre música i altres formes d’art.

INTÈRPRETS

Miquel Bernat, percussió

Schedule

Others

Occur on:
Petit Palau.

Palau de la Música Catalana - Petit Palau

Address:
C Palau de la Música, 2
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
Palau de la Música Catalana - Petit Palau
When
27/02/2025

Phone number

Ticket sale:
93 342 61 75 de dilluns a dijous de 9 a 18h, divendres de 9 a 15h

Website

Web venda d'entrades:
https://www.bcnclassics.cat/

You may also be interested in...