Concert "Jethro Tull"

Back

Traductor de google :

Jethro Tull, a la primera meitat dels setanta, és una de les agrupacions en viu de major èxit en l'escenari mundial, rivalitzant amb Zeppelin, Elton John i fins i tot els Rolling Stones. Des de llavors, Jethro Tull ha venut aproximadament 60 milions d'àlbums a tot el món, amb 11 discos d'or i cinc de platí entre ells, convertint-se també en un dels grups de rock de major venda d'àlbums mundial.

La primera versió de Jethro Tull va llançar el seu primer àlbum orientat al blues sota el títol 'This Was', a la fi de 1968 al Regne Unit, abans de passar als esforços més eclèctics i de collita pròpia en 1969 amb el seu segon disc 'Stand Up' i una sèrie de llançaments de single, destacant el tema “Living In The Past”.

Benefit, Aqualung i Thick As A Brick van ser els següents àlbums i l'èxit de la banda va créixer a nivell internacional. La formació va anar canviant, però el carismàtic líder i compositor, flautista i cantant Ian Anderson va continuar liderant el grup a través de les seves diverses encarnacions musicals.

Durant els següents anys, la banda ha anat ampliant el seu repertori amb noves influències musicals i la participació de nous membres i reconeixements a la seva llarga trajectòria que inclou el de l'Ordre de l'Imperi Britànic atorgat per la reina Isabel II d'Anglaterra a Ian Anderson.

Schedule

Jardins del Palau de Pedralbes

Address:
Av Diagonal, 686
District:
Les Corts
Neighborhood:
Pedralbes
City:
Barcelona
Where
Jardins del Palau de Pedralbes
When
12/06/2022

Phone number

Tel.:
010

Website

Web venda d'entrades:
http://www.festivalpedralbes.com

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share