Concert "Els Catarres"

Back

Traductor de google :

L’actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense  Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la música festiva del pop nacional, aconseguint fites històriques que han marcat un abans i un després en la  música catalana contemporània.

Els Catarres han estat el primer grup en actiu que ha exhaurit les 4600 localitats del Sant Jordi Club oferint un concert en solitari i també  el primer en exhaurir l’aforament de 7 sales de Barcelona en menys de dues setmanes. I per si no fos poc, han estat guardonats amb un disc d’or per les seves vendes discogràfiques.

Els Catarres són un grup únic, irrepetible i icònic; un gran cap de cartell. Després de dos anys sense pujar a l’escenari, el grup debuta en el món literari i  presenta nou disc, el cinquè d'estudi,  Diamants (Halley Records, 2022).

El 22 d'abril al Sant Jordi Club serà l'inici d'una gira que recorrerà els Països Catalans, amb concerts a alguns dels principals festivals, com ara Strenes, CanetRock, Cruïlla, Porta Ferrada, entre d'altres. Sens dubte, aquest any serà l’any d’Els Catarres i aquesta cita serà imperdible.

Schedule

Palau de la Música Catalana

Address:
C Palau de la Música, 2
District:
Ciutat Vella
Neighborhood:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
City:
Barcelona
Where
Palau de la Música Catalana
When
23/11/2022

Phone number

Ticket sale:
932 957 207
Tel.:
932957200
Fax:
932957210

You may also be interested in...

If you would like to make a correction related to this activity...let us know

Share